Gençlik Ve Spor Bakanligi Nevsehir'de Yatirim Hamlesi Baslatacak

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu: 'Nevsehir, Türkiye'nin disariya açilan yüzlerinden birisi. Özellikle tarihi, cografyasi ve tabiatiyla ve misafirperver halkiyla bizim essiz illerimizden birisi. Biz de bakanlik olarak gençlik ve spor alaninda Nevsehir'i tüm yönleriyle farkli bir boyuta tasimanin heyecani içerisindeyiz. Bugün aldigimiz kararlarla yeni yatirimlarimizla, sporun her bransi açisindan yeni bir cazibe merkezi haline gelecek'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Nevsehir'in Türkiye'nin disariya açilan yüzlerinden biri oldugunu belirterek "Bakanlik olarak gençlik ve spor alaninda Nevsehir'i tüm yönleriyle farkli bir boyuta tasimanin heyecani içerisindeyiz. Bugün aldigimiz kararlarla yeni yatirimlarimizla, sporun her bransi açisindan yeni bir cazibe merkezi haline gelecek." dedi.

Çesitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Nevsehir'e gelen Bakan Kasapoglu, programina Nevsehir Valiligini ziyaretle basladi.

Nevsehir Valisi Inci Sezer Becel ve protokol üyelerince karsilanan Kasapoglu, Valilik Seref Defterini imzaladi.

Valilik Toplanti Salonunda il ve bagli ilçelerin protokol üyeleri ile degerlendirme toplantisi yapan Kasapoglu, daha sonra Atatürk Bulvari'ndaki is yerlerini ziyaret etti.

Kasapoglu, sohbet ettigi esnaf ve vatandaslara çesitli kitaplar hediye etti.

Programini AK Parti Il Teskilatini ziyaretle sürdüren Kasapoglu, burada bir araya geldigi partililere hitap etti.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Nevsehir'de yatirim hamlesi baslatmaya hazirlandiklarinin müjdesini veren Kasapoglu, il merkezi ile bagli ilçe, belde ve köylerde, halkin kültür, sanat ve sportif faaliyetler konusunda hizmet alabilmesinin saglanacagini belirtti.

Nevsehir'in sporun her bransinda yeni bir cazibe merkezi haline dönüsecegini, Türkiye'nin çesitli illerinden gençlerin kente getirilerek etkinlikler düzenlenecegini dile getiren Kasapoglu, söyle konustu:

"Hem Nevsehir il merkezi hem ilçeleri hem beldeleri köylerine kadar havuzlari, sahalari, salonlari, gençlik merkezlerine kadar yeni bir yatirim hamlesini baslatiyoruz. Nevsehir için hayirli olmasini diliyorum. Nevsehir, Türkiye'nin disariya açilan yüzlerinde birisi. Özellikle tarihi, cografyasi ve tabiatiyla ve misafirperver halkiyla bizim essiz illerimizden birisi. Biz de bakanlik olarak gençlik ve spor alaninda Nevsehir'i tüm yönleriyle farkli bir boyuta tasimanin heyecani içerisindeyiz. Bugün aldigimiz kararlarla yeni yatirimlarimizla, sporun her bransi açisindan yeni bir cazibe merkezi haline gelecek. Nevsehir'de çok yakin zaman diliminde gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak. Gençlik merkezlerinden basta gençler olmak üzere tüm halkimizin, bilim, kültür, sanat ve spor faaliyetleri noktasinda istifade etmesini saglayacagiz. Köylerimize kadar yeni alanlarda halkimizin her kesimine hizmet eden politikamizi daha güçlü hale getirecegiz.

Özellikle bizlerin AK Parti olarak sayin Cumhurbaskanimiz öncülügünde 19 yil önce baslayan insan odakli hizmet politikasini her geçen gün ileriye tasinmasina yönelik çalisma. 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzun her biri bizler için önemli birer hedef. Biz gündelik ugrasilarin hareketi olan siradan bir parti degiliz. Sayin cumhurbaskanimiz öncülügünde insanligi öncelik alan, hakki, adaleti, vicdani odak alan bir hareketiz. Teskilatlarimizla birlikte inanç ve gayelerimiz dogrultusunda yürüyecegiz. Bizim yolumuz insanligin medeniyet davasini daha yukarilara tasimak, ecdadimizdan almis oldugumuz mukaddes emaneti halel getirmeden yeni nesillere emanet etmektir."
Kaynak: AA