Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu Nevsehir'de

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevsehir’e geldi.

Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu Nevsehir'de
Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Nevsehir ziyaretine Valilik ziyareti ile basladi.

Burada Nevsehir Valisi Inci Sezer Becel, AK Parti Nevsehir milletvekilleri Mustafa Açikgöz, Yücel Menekse, Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, AK Parti Il Baskani Ali Kemikkiran tarafindan karsilanan Bakan Kasapoglu, Vali Becel’den Nevsehir’de yapilan çalismalar hakkinda bilgiler almasinin ardindan ilçe belediye baskanlari ile degerlendirme toplantisina katildi.

Nevsehir Valiliginde düzenlenen toplantinin ardindan Nevsehir’de esnaf ziyaretlerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ziyaret ettigi esnaflar ile bir süre sohbet etmesinin ardindan çesitli kitaplar hediye etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardindan AK Parti Il Baskanligini ziyaret eden Bakan Kasapoglu burada partililer ile hitap etti. Bakan Kasapoglu burada konusmasinda, “Biz gündelik ugrasilarin hareketi degiliz. Siradan bir parti degiliz. Cumhurbaskanimizin öncülügünde insanligi esas alan, insanliga hizmeti esas alan, hakki, adaleti, vicdani odak alan bir hareketiz dedi.

Kasapoglu, “Tabi bugün Nevsehir’de bereketli bir gün yasiyoruz. Özellikle gençlerimiz ve kadinlarimiz basta olmak üzere tüm Nevsehir’e hitap edecek yeni yatirimlarimizi az önce detayli bir sekilde masaya yatirdik. Ve hamdolsun hem Nevsehir merkez için hem ilçeler için, köylere, beldelere kadar havuzlariyla, sahalariyla, salonlariyla, gençlik merkezleri olmak üzere yeni bir yatirim hamlesi baslatiyoruz. Ben Nevsehir için Nevsehir halki için hayirli olmasini diliyorum. Nevsehir Türkiye’nin disariya açilan yüzlerinden bir tanesidir. Özellikle tarihiyle, cografyasiyla, tabiati ve degerli halkiyla hakikaten bizlerin essiz illerinden bir tanesidir. Bizde bakanlik olarak hem gençlik anlaminda hem spor anlaminda Nevsehir’imizi farkli bir boyuta tasimanin heyecani içerisindeyiz. Gençlik bizim en büyük umudumuz. Gençlerimizi Türkiye’nin dört bir tarafindan Nevsehir’de bulusturacagiz. Ve bugün aldigimiz kararla Nevsehir’de çok yakin bir zamanda Gençlik Merkezi olmayan bir ilçemiz kalmayacak. Tabi bu özellikle bizlerin AK Parti olarak Cumhurbaskanimizin öncülügünde 19 yil önce baslayan hizmet politikasi insan odakli politikasinin her geçen gün ileriye tasimasina yönelik bir çalisma. Bunu insallah 2023 vizyonumuz, 2053 vizyonumuz, 2073 vizyonumuz her biri bizler için önemli bir hedef. Biz gündelik ugrasilarin hareketi degiliz. Siradan bir parti degiliz. Cumhurbaskanimizin öncülügünde insanligi esas alan, insanliga hizmeti esas alan, hakki, adaleti, vicdani odak alan bir hareketiz. Siz degerli yol arkadaslarimizla beraber hedeflerimize inançlarimiz dogrultusunda, gayelerimiz dogrultusunda insallah birer birer yürüyecegiz. Önemli bir süreci geride biraktik. Kongre sürecimizi geride biraktik. Yine bir olarak yine beraber olarak bir kardes olarak geride biraktik. Ben bu vesileyle yeni süreçte teskilatimiza, Il Baskanimiza ve siz degerli ekibine basari diliyorum” diye konustu.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu daha sonra Nevsehir Belediyesi’ni ziyaret etmek üzere partiden ayrildi.
Kaynak: İHA