(ÖZEL) Is Yerinde Bacagindan Vuruldu, Elinde Silahla Hasmini Kovaladi

Kagithane’de aralarinda alacak verecek meselesi oldugu ögrenilen 2 kisi arasindaki silahli kavgada bacagindan vurulan sahis, elinde silahla kendini vuran sahsi kovaladi. Olay yerinden kaçan süpheli Kagithane Asayis Büro Amirligi tarafindan kisa sürede yakalanirken, yasananlar o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Is Yerinde Bacagindan Vuruldu, Elinde Silahla Hasmini Kovaladi
Olay, 28 Mayis günü saat 21.15 siralarinda Kagithane Sultan Selim Mahallesi Bozkir Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, I.B. (24) ile M.S. arasinda alacak verecek meselesi yüzünden tartisma çikti. Yasanan kisa süreli tartismanin ardindan isyerine giren I.B.’nin arkasindan içeri giren M.S. yaninda getirdigi tabanciyi eline alarak ates etmeye basladi.



Bacagindan vuruldu, elinde silahla hasmini kovaladi

Yasanan silahli kavgada I.B. yaralanirken, M.S. ise hemen isyerinden disariya çikarak olay yerinden kaçti. Isyerinde bacagindan vurulan I.B. yaninda bulunan tabancayi eline alarak kaçan M.S.’yi kovaladi. Isyerinin disina çikan I.B.’yi çevrede bulunan vatandaslar sakinlestirmeye çalisti. Kavgayi gören vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri, sahsi yakalamak için çalisma baslatirken, yarali I.B. ise Kagithane Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kisa sürede yakalanan sahis tutuklandi

Yasanan olayin ardindan Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri çevrede güvenlik kamerasi incelemesi yaparak M.S.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalismalarin ardindan M.S. kisa sürede olayda kullandigi silahla birlikte yakalanarak gözaltina alindi. Emniyette islemleri yapilan M.S. çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yasanan silahli kavganin öncesi ve sonrasi güvenlik kameralarina yansidi

Kagithane’de yasanan silahli kavga öncesi ve sonrasinda yasananlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, sahislarin bir isyeri önünde birbirlerini itip kalktiklari, daha sonra ise içeriye girdikleri ve ates ederek bir sahsi yaraladiktan sonra kaçtigi, yarali sahsinda kendini vuran sahsin arkasindan isyerinden yerinden çiktigi anlar görülüyor.
Kaynak: İHA