Odunpazari Belediyesi Hayvanseverlerle Is Birligini Sürdürüyor

Odunpazari Belediyesi, sokakta yasayan hayvanlarin sagligini korumak amaciyla rutin asi takvimini uygulamaya devam ederken hayvanseverlerle de is birligini sürdürüyor.

Odunpazari Belediyesi Hayvanseverlerle Is Birligini Sürdürüyor
Sokakta yasayan hayvanlar için, atölyelerinde imal ettigi ‘Sirin’ ve ‘Sirine’ hayvan besleme heykellerinden, köpek kulübeleri ve kedi evlerine kadar pek çok alanda çalismalar yürüten Odunpazari Belediyesi, bir taraftan da hayvanseverler ile is birligini sürdürüyor. Geçici Hayvan Bakimevi, Odunpazari Bölgesi’nde iç dis parazite karsi asi çalismasi yapti. Hayvanseverlerin de katildigi asilama çalismasinda, yavru ve yetiskin sokak köpeklerinin eksik asilari tamamlandi.

“Sicak havalarda kapinizin önüne bir kap su koymayi ihmal etmeyin”

Odunpazari Bölgesi’nde sokakta yasayan hayvanlar için çalismaya devam edeceklerini belirten yetkililer, hayvanseverler ile yaptiklari is birligini ise sürdüreceklerini kaydetti.

Sicak havalara dikkat çeken yetkililer, vatandaslardan sokakta yasayan can dostlarimizi unutmamalarini istedi. Yetkililer, “Sicak havalarda su bulamayan can dostlarimiz için kapinizin önüne, parklara, sokaklara ’bir kap su’ koymayi unutmayin” dedi.

Kaynak: İHA