Mitsubishi Electric Klima Sistemleri'nden Yaz Kampanyasi

Mitsubishi Electric'in üstün performans ve ileri teknolojiye sahip klimalari “Bambaska Bir Hava” temali yaz kampanyasiyla 30 Haziran’a kadar çok özel fiyatlar ile sunuluyor.

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yaz mevsiminin gelmesiyle klima satin almak isteyenlere yönelik bir kampanya baslatti.

Firmadan yapilan açiklamaya göre, üstün performansa ve ileri teknolojiye sahip, yüksek enerji tasarruflu, sessiz ve uzun ömürlü Mitsubishi Electric klimalar, “Bambaska Bir Hava” temasiyla baslatilan yaz kampanyasi kapsaminda tüketicilere çok özel fiyatlar sunuyor.

Kampanya kapsaminda Legendera, Kirigamine Zen, EnviroME, HareME model klimalar ve Lossnay isi geri kazanimli havalandirma cihazlari yer aliyor. Iklimlendirme sistemlerini konfor, verim ve dayanikliligin en yüksek standardini ifade eden Mitsubishi Electric Kalitesi (Mitsubishi Electric Quality-MEQ) anlayisiyla üreten Mitsubishi Electric’in yaz kampanyasi 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Plasma Quad Plus teknolojisiyle havayi temizleyen Legendera model klimalar, üstün performansi ve ödüllü tasarimiyla mekanin havasini bastan sona degistiriyor. Yüksek enerji verimlilik özelligi ve gelismis filtre sistemiyle dikkat çeken Legendera serisi, sahip oldugu yapay zeka algoritmasi ve “3D i-See Sensör” isimli mekan tarama teknolojisiyle ortamdaki kisilerin vücut sicakligini algiliyor. Good Design ödülüne ve bu ödüle sahip tasarimlar arasinda yapilan en iyinin siniflandirmasinda da ayrisarak “En Iyi 100 Tasarim Ödülü”ne layik görülen Legendera serisi, yakut kirmizisi, kuzguni siyah, inci ve duru beyazi gibi dört farkli renk seçenegi ve renk katmanlarindaki derinlikle modern tasarimlarin bir parçasi olarak dekorasyona uyum sagliyor.

Estetik ve modern Kirigamine Zen serisi klimalar, sik ve sade tasarimiyla tüm mekânlarda dekorasyona uyum gösteriyor, sessiz çalisma özelligiyle de çocuk odasi dahil her yerde rahatlikla kullanilabiliyor. Üstün performansinin yani sira sezonsal verimlilik kriterlerine göre sogutmada A+++ sinifina ulasan enerji verimliligiyle dikkat çeken Kirigamine Zen, ev, ofis veya yazliklarda enerji maliyetlerini azaltiyor.

- Segmentindeki en kompakt hacme sahip ödüllü klimalar

Mitsubishi Electric'in iklimlendirme sektöründeki köklü deneyimini tüketici beklentileriyle bir araya getirerek tasarladigi EnviroME serisi klimalar, segmentindeki en kompakt hacme sahip iç ünitesiyle farklilasiyor. Klimanin mekanin dekorasyonuyla bütünlesmesini saglayan ince ve küçük iç ünitesiyle minimal bir tasarima sahip olan EnviroME klimalar, Red Dot ve Good Design 2018 tasarim ödüllerinin de sahibi. Ayni görsel tasarim altyapisina sahip Türkiye'nin en genis kapasite yelpazesine sahip seri, her mekanda ayni konsept tasarimin uygulanabilmesini destekliyor.

- Yaklasik yüzde 82 daha düsük CO2 es degeri emisyonuyla çevre dostu klima

Sezonsal verimlilik kriterlerine uygun, çevreci R32 gaz kullanilan ve düsük CO2 es degeri emisyonuna sahip HareME klimalar ise hem çevreyi hem de cebi koruyor. Sürdürülebilirligin ön kosulu olan CO2 salimini azaltmak amaciyla yeni HareME klimada ayrica önceki seriye göre yaklasik yüzde 82 daha düsük CO2 es degeri emisyonu bulunuyor. Sessizligiyle öne çikan HareME klimalar, minimal iç ünitesi sayesinde küçük ve dar alanlarda da kuruluma imkan taniyor ve dekorasyona sade bir dokunus sagliyor. Klimaya opsiyonel olarak eklenebilen yüksek performansli Gümüs Iyon Filtresi de sahip oldugu üç etken kademeyle havada bulunabilecek polen ve diger alerjenleri etkisiz hale getirebiliyor.

- Lossnay isi geri kazanimli cihazlarla yüzde 100 taze hava

Kapali alanda sanki dogadaymis gibi taze hava konforunu yasatan Lossnay havalandirma cihazlari da indirimli fiyatlarla kampanyaya dahil. Lossnay cihazlarin yüksek verimli filtresi de kampanya boyunca hediye ediliyor. Lossnay isi geri kazanimli havalandirma cihazlari, odadaki sicakligi ve nemi büyük ölçüde korurken havanin tazelenmesine yardimci oluyor ve iç mekanlara yüzde 100 taze hava sagliyor. Taze hava saglarken atmosferik ve kömür tozlari, polen ve alerjenlerin iç ortam havasina karismasini da engelleyen Lossnay cihazlari, sessizlik, yüksek verim ve konfor özellikleriyle de dikkati çekiyor.
Kaynak: AA