Emlak Katilim, Görüntülü Görüsme Ile Müsterilerine Hesap Açacak

Emlak Katilim Genel Müdürü Nevzat Bayraktar: 'Emlak Katilim olarak müsterilerimize sundugumuz hizmeti her geçen gün yeni ürünlerle çesitlendiriyoruz. Ürün gamimizi artirirken çagimizin gerektirdigi sekilde dijital kolaylik saglayacak hizmetlerimizle müsterilerimizin yaninda olmayi hedefliyoruz'

Farklilasan müsteri ihtiyaçlarina yeni ürün ve hizmetlerle yanit vermeyi hedefleyen Emlak Katilim, mobil sube üzerinden görüntülü görüsme ile hesap açma imkâni sunuyor.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Türkiye Emlak Katilim Bankasi, farklilasan müsteri ihtiyaçlarina yönelik ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Yeni gelistirilen uzaktan müsteri edinimi ile bankanin müsterileri mobil sube üzerinden görüntülü görüsme ile hesap açabilecek.

Emlak Katilim mobil sube uygulamasini akilli telefonlarina indirenler, bu uygulama üzerinden randevu alma, randevu saatinde görüntülü baglanma ve görüntülü konusma islem adimlarini takip ederek “imza atma”, “kurye ziyareti” ve “subeye gitme” gibi zorunluluklari ortadan kaldiran yeni sistem ile kolaylikla Emlak Katilim müsterisi olabilecek.

- "Dijital yatirimlara agirlik verecegiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Emlak Katilim Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, dijital yatirimlara agirlik vereceklerini belirterek, sunlari kaydetti:

“Emlak Katilim olarak müsterilerimize sundugumuz hizmeti her geçen gün yeni ürünlerle çesitlendiriyoruz. Ürün gamimizi artirirken çagimizin gerektirdigi sekilde dijital kolaylik saglayacak hizmetlerimizle müsterilerimizin yaninda olmayi hedefliyoruz. Bu baglamda hizmete sundugumuz ve ayni zamanda içinde bulundugumuz salgin döneminde hem müsterilerimizin hem de çalisanlarimizin sagligini korumak adina büyük önem tasiyan uygulamalarimiz sayesinde, bulundugunuz her yerden müsteri temsilcilerimizle yapacaginiz görüntülü görüsme ile ya da online basvurunuz sonrasinda kurye vasitasiyla hesap açilis islemlerinizi tamamlayarak müsterimiz olabiliyor ve bankacilik hizmetlerimizden faydalanabiliyorsunuz.”

- Emlak Katilim e-sube müsterilerine özel kâr paylasim orani

Emlak Katilim’in subeye gitmeden banka hesabi açmayi mümkün kilan Emlak Katilim “e-sube” hizmeti sayesinde online basvuru sonrasinda kurye vasitasiyla da müsteri olunabiliyor.

Emlak Katilim “e-sube” ile dijital kanal üzerinden hesap açabilmek ve bankacilik islemlerini bu kanal üzerinden gerçeklestirebilmek mümkün olabiliyor. “e-sube” müsterileri mobil ve internet sube üzerinden açtiklari TL katilma hesaplarindan, onlara özel tanimlanan 98/2 kâr paylasim orani ile kazanç elde edebiliyor.

CepPOS uygulamasi ile cep telefonlarini POS cihazina dönüstüren Emlak Katilim, isletmelere kolaylik sunarak müsterilerinin kredi karti ya da banka kartindan saniyeler içinde ödeme alabilmelerini sagliyor.

Tüm kredi kartlarina taksit imkâni saglayan CepPOS ile sabit ücret, rulo masrafi, taahhüt ve kota hedefi olmaksizin tahsilatlar yapilabiliyor. Emlak Katilim müsterileri subeye gitmelerine gerek kalmadan CepPOS uygulamasini indirilerek kullanabiliyor.
Kaynak: AA