Red Bull Dance Your Style'in Ilk Finalistleri Belli Oldu

Hip hop, popping, house gibi sokak dansi türlerini bünyesinde barindiran dans yarismasi Red Bull Dance Your Style geri dönüyor. Yarisma öncesinde özel bir performans sergileyen Gülay Tezcan, Eylül Kaplan, Ridvan Bayar ve Bayram Biser Mutlu, önceki yillarda gösterdikleri performanslarla ‘Wild Card’ hakki elde etti. Red Bull Dance Your Style’in ilk finalistleri Gülay, Eylül, Ridvan ve Bayram, ‘Elevator Moves’ videosuyla bir araya geldi.

Red Bull Dance Your Style'in Ilk Finalistleri Belli Oldu


Bünyesinde; Hip hop, popping, house gibi sokak dansi türlerini barindiran dans yarismasi Red Bull Dance Your Style geri dönüyor. Red Bull Dance Your Style elemeleri, bu yil sosyal medya üzerinden toplanan basvurularla tamamlandi. Izmir, Ankara ve Istanbul’da haziran ayi içerisinde gerçeklesecek elemelerin ardindan jüri tarafindan seçilecek 16 dansçi ise 4 Temmuz’da Istanbul’da gerçeklestirilecek finalde Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele verecegi belirtildi. Dansçilarin Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansi stillerinde hünerlerini sergileyecegi yarismada kadin ve erkek dansçilar birlikte yarisacak. Yarismanin iyileri ise seyircilerin oylariyla belirlenecek. En iyi seçilen isim Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Elevator Moves yayinda

Biser, Gülay, Ridvan ve Eylül’ün yarisma öncesinde performanslarini sergiledigi Elevator Moves Red Bull Türkiye fotograf ve video paylasim platformu hesabinda yayinlandi. Ayrica Gülay, Eylül, Ridvan ve Biser wild card ile Red Bull Dance Your Style’in ilk finalistleri oldugu belirtildi. Asansör kapisi açildigi andan kapanana kadarki süre içinde özgün figürleriyle bireysel olarak performans sergileyen 4 dansçi, önce dans pistine ardindan en iyilere meydan okudugu belirtildi. Dünyanin dört bir yanindan basarili dansçilari bir araya getiren yarismada, Türkiye’yi temsil etmek isteyen dansçilar finale kalmak için davet edildikleri yakin eleme noktasi olan stüdyoda performans gösterecek.
Kaynak: İHA