Ev Ödüllü Kampanyanin Talihlisi Hediyesine Kavustu

Faizsiz Elbirligi Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 30. yili kapsaminda gerçeklestirdigi ev ödüllü büyük kampanyasiyla bir kisiye 600 bin TL degerinde ev hediye etti. Türkiye’nin prestijli projelerinden biri olan 5YÜZ60 Kurtköy’deki hediye ev, özel bir törenle kampanyanin talihlisine teslim edildi.

Ev Ödüllü Kampanyanin Talihlisi Hediyesine Kavustu
Geçtigimiz yil ev ödüllü tavsiye kampanyasini baslatan Eminevim, ev hediyesinin teslim törenini gerçeklestirdi. Istanbul’daki törende, noter yetkilileri huzurunda Mart ayindaki çekilisle adi belirlenen Yeliz M. adindaki talihli, ev anahtarini teslim alarak hediyesine kavustu. Türkiye’nin en prestijli projelerinden 5YÜZ60 Kurtköy’deki 2+1 konseptli dairenin sahibi olan talihli aile, Eminevim’in 30. yili kapsaminda düzenlenen ev ödüllü “Kayit Ol Kazan, Tavsiye Et Kazan” kampanyasina katilan 20 bini askin kisi arasindan ev hediyesi kazanmanin büyük mutlulugunu yasadi. Ordu’da ögretmenlik yapan ve törene ailesiyle birlikte katilan Yeliz M., araç sahibi olmak için Eminevim’e basvurduklarini ve araç sahibi olduklarini bu kampanya vesilesiyle de hediye ev kazandiklarini belirtti.

Ordulu ailenin Istanbul’da evi oldu

Eminevim’in ev ödüllü kampanyasina katilarak kampanyanin talihlisi olan Ordulu aile, 5YÜZ60 Kurtköy projesindeki 600 bin TL degerindeki bir dairenin sahibi oldu. Dört ay boyunca devam eden kampanyanin kazanani olan aile, böylelikle Istanbul’da da bir ev sahibi olabilmenin mutlulugunu yasadi.

Teslim töreni ile 4 aylik uzun soluklu kampanya tamamlandi

Geçen yilin Ekim ayinda baslayip 2021 yilinin Ocak ayinda sona eren 4 aylik uzun soluklu kampanya, hediye evin anahtari teslimi ile tamamlanmis oldu. Genis bir katilima sahne olan kampanyaya 20 bin 210 aile basvuru yapti ve faizsiz Elbirligi Sistemi ile ev veya aracina kavusmak için ilk adimi atmis oldu. 20 bin 210 basvuruyla 3.2 milyar TL düzeyinde ev ve otomobil finansman talebi de toplanmis oldu.
Kaynak: İHA