Baskan Kilinç, Jandarma Teskilati'nin Kurulus Yil Dönümünü Kutladi

Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Jandarma Teskilati’nin 182. kurulus yil dönümü münasebetiyle bir kutlama mesaji yayimladi.

Baskan Kilinç, Jandarma Teskilati'nin Kurulus Yil Dönümünü Kutladi
Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, mesajinda Jandarma Genel Komutanligi’nin ülkenin bölünmez bütünlügünün korunmasi, milletin huzur ve güvenliginin saglanmasi için sarsilmaz bir inançla, millet ve vatan sevgisiyle görev yaptigini vurguladi.

Baskan Kilinç, “Jandarmamizin bu yüksek ruh ve suurla görevlerini yerine getirirken gösterdigi büyük fedakarlik ve ulastigi basarilar her türlü takdirin üstündedir. Kahraman vatan evlatlarinin birlik ve bütünlügümüz ugrunda gösterdikleri essiz fedakarliklar, ölümsüz birer hatira olarak milletimizle daima yasayacaktir. Büyük bir vazife aski ve sorumluluk anlayisi içerisinde görevini yerine getiren jandarma teskilatimizin degerli mensuplarini, hayatlarini feda etme ugruna ortaya koyduklari cesur, kararli ve özverili çalismalar için tebrik ediyorum. 1839 yilinda kurulan, vatandaslarimizin huzur ve güvenliginin saglanmasinda bu güne kadar hiçbir tehdide boyun egmeden görevini yerine getiren kahraman jandarmamiz, bundan sonra da üstlendigi zorlu görevi basariyla sürdürecegine yürekten inaniyorum. Bu duygu ve düsüncelerle Jandarma teskilatimizin 182. kurulus yil dönümünü kutluyor, aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de sükranla aniyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA