Kocaeli Valisi Yavuz, Jandarma Teskilatinin 182. Kurulus Yilini Kutladi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Jandarma Teskilatinin kurulusunun 182. yil dönümü dolayisiyla mesaj yayimladi.

Yavuz, mesajinda, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakarca çalisan ve canlarini disine takan Jandarma Teskilati personeline, ayri ayri minnet ve sükran duyduklarini belirtti.

Vali Yavuz, Türk Jandarma Teskilatinin gücünü yasalardan, destegini aziz milletten aldigina isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Vatan sevgisi, iyi egitimli personeli, modern donanimi, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayisiyla daima takdiri hak etmis ve ayni zamanda hukuka, adalete, insan haklarina ve demokratik degerlere her geçen gün daha da baglilik göstererek milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayi basarmistir.

Gerek teskilat büyüklügü gerek sorumluluk sahasinin genisligi gerekse elde ettigi basarilariyla dünyadaki emsalleri arasinda gerçekten önde gelen bir teskilat olan Jandarma Komutanligimiz, sadece mazisiyle övünen degil, ayni zamanda stratejisi ve gelecege dönük ciddi yatirimlariyla da çagin ötesini hedefleyen bir karakter ortaya koymaktadir. Jandarmamiz, Vefa Destek Gruplari çalismalarinda market alisverisinden sosyal yardimlarin evlere teslimatina kadar vatandasimizin her talebini yerine getirerek bunlari yaparken de asli görevlerinde en küçük bir ihmale meydan vermeyerek, pandemi yönetiminin de altindaki silinmez imzalardan birinin sahibi olmustur. Bugüne kadar vatan, bayrak ve yüce dinimiz ugruna canlarini feda eden tüm sehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhlari sad olsun. Gazilerimize de saglikli, huzurlu bir yasam temenni ediyorum."

Kaynak: AA