(ÖZEL) Yetim Ve Öksüz Çocuklar Için 'Sefkat Eli' Projesi

Kütahya’nin Altintas Ilçe Kaymakamligi tarafindan baslatilan yetim ve öksüz çocuklarin basarili ve mutlu olmalarini hedefleyen ’Sefkat eli’ projesi takdirle karsilaniyor.

(ÖZEL) Yetim Ve Öksüz Çocuklar Için 'Sefkat Eli' Projesi
Altintas ilçesinde Kaymakam Mehmet Can Irdelp tarafindan, yetim ve öksüz çocuklarin yasam standartlarini iyilestirmek ve hayallerini gerçeklestirmek amaciyla baslatilan ’Sefkat eli’ projesi ile minik yüreklerin sevindirilmesi devam ediyor. Altintas Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürlügü ve hayirseverlerin destekleriyle devam eden proje kapsaminda 10 yetim çocugun odasi daha yenilenirken, kaymakamlik makamina mektup yazan ve istekte bulunan yaklasik 40 yetim ve öksüz çocuga telefon, tablet ve bisiklet ulastirildigi bildirildi.

Istiklal Mahallesi Muhtari Turgut Demir, yaptigi açiklamada, ’’Mahallemizde bulunan öksüz ve yetim çocuklarin hayallerini gerçeklestirip sevindirdigi için kaymakamimiza sahsim, çocuklar adina tesekkür ediyorum’’ dedi.

Öksüz ve yetim çocuklar için Kaymakam Mehmet Can Irdelp’in örnek bir proje baslattigini belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Mustafa Uzun, ’’Bu proje kapsaminda yetim ve öksüz olan çocuklarimiz yazdiklari mektuplarla Kaymakamligimiza isteklerini dile getirdiler. Kaymakamligimiz da bu istekleri yerine getirdi. Çocuklarimizdan bazilari genç odasi, bazilari da bisiklet, telefon ve tablet gibi isteklerde bulundular. Kaymakamligimiz bu istekleri de yerine getirdi. Bu projede emegi geçen basta sayin Kaymakamimiz olmak üzere, Sosyal Yardimlasma Vakfi çalisanlarina ve hayirsever vatandaslarimiza çok tesekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA