FETÖ'den 7.5 Yil Hapis Cezasi Alan Müdür Yardimcisi Hücre Evinde Yakalandi

Adana’da FETÖ üyeliginden 7.5 yil hapis cezasi alan çift ByLock kullanicisi müdür yardimcisi, hücre evinde bin dolarla yakalandi.

FETÖ'den 7.5 Yil Hapis Cezasi Alan Müdür Yardimcisi Hücre Evinde Yakalandi
Adana Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Subesi ekipleri, okul müdür yardimcisiyken meslekten ihraç edilen ve ve üzerine kayitli iki telefon hattina örgütün sifreli haberlesme programi ByLock yüklendigi gerekçesiyle FETÖ’ye üyeligi suçundan 2016 yilinda müdür yardimciligi görevinden alinan ve yargilanip 7,5 yil kesinlesmis hapis cezasi verilen firari Emrah Gözübüyük’ü (38) yakalamak için arastirma baslatti.

Ekipler, yaptiklari çalismayla firari hükümlünün merkez Yüregir ilçesi Atakent Mahallesi’ndeki hücre evine 1.5 ay kaldigini belirledi. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, Gözübüyük’ü yakaladi.

Evde yapilan aramalarda tuslu cep telefonu ve sim kart ile bir bölümü kitaplarin arasina gizlenmis 1000 dolar ve 625 lira ele geçirildi. Islemleri tamamlanan hükümlü cezaevine gönderildi. Hükümlünün eki telefonunda yüklü olan ByLock’tan haberi olmadigini, kimin kullandigini bilmedigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA