Darica'ya Hizmet Kompleksi Çalismalari Basladi

Darica Belediyesi, içerisinde taziye ve asevi ile birlikte sosyal market ve birçok farkli birimin yer alacagi hizmet kompleksinin yapilmasi konusunda bir oda ile protokol imzalandi.

Darica'ya Hizmet Kompleksi Çalismalari Basladi
Nenehatun Mahallesi’nde 3 bin 615 metrekare alan üzerinde insa edilecek hizmet kompleksi için Darica Kaymakami Yüksel Kara, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik ve oda baskani arasinda protokol imzalandi. Darica Kaymakamliginda gerçeklesen protokolün ardindan yer teslimi yapilirken çalismalar da basladi.

Ilk kazmanin vuruldugu Darica hizmet kompleksi için hafriyat alim isine baslanirken projenin en kisa sürede tamamlanarak hizmete açilmasi planlaniyor.

Protokolün imzalanmasinin ardindan konusan Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, “Nenehatun Mahallesi’nde 3 bin 615 metrekare alan üzerinde insa edilecek olan Darica Hizmet Kompleksi’nin içerisinde taziye evi, as evi, engellilere yönelik hizmet verecek engelliler sosyal faaliyet merkezi, Kizilay hizmet binasi, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odalari ile egitim salonlari yer alacak. Hayatin birçok alani ile vatandaslarimiza dokunacak olan Gebze Ticaret Odasi Vakfi Darica Hizmet Kompleksi, adeta bir yasam merkezi olarak da hizmet verecek. Asevinde 365 gün sicak yemek çikacak ve ihtiyaç sahiplerine ulastirilacak” diye konustu.

Kaynak: İHA