Beymen, Yazi Bodrum'da Dört Magaza Ile Karsiliyor

Beymen Grup Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçi: 'Bodrum, salginin etkisi ve yeni normalde farkli çalisma modellerinin yayginlasmasiyla artik yazkis nüfusun yogun oldugu bir lokasyon haline geldi. Haziran ayi boyunca Bodrum’da dört magaza açilisimiz olacak'

Dünyaca ünlü markalarin en yeni tasarimlarini tüketiciyle bulusturan Beymen, haziran ayi boyunca Bodrum’da üçü bu yil, ilk kez hizmete girecek dört magaza açilisi gerçeklestirecek.

Beymen'den yapilan açiklamaya göre, her yil heyecanla beklenen Beymen Resort Yalikavak Marina magazasinin 2021 yaz sezonu açilisini haziran ayi basinda gerçeklestiren firma, 15 Haziran’da Beymen Resort Mandarin Oriental, Balmain Yalikavak Marina ve Valentino Yalikavak Marina magazalarini hizmete sunacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Beymen Grup Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçi, haziran ayi boyunca gerçeklestirecekleri magaza açilislariyla bu yaz Bodrum’a farkli bir soluk getirmeye hazirlandiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yaz aylarinda lüksün merkezi olan Bodrum, salginin etkisi ve yeni normalde farkli çalisma modellerinin yayginlasmasiyla artik yaz-kis nüfusun yogun oldugu bir lokasyon haline geldi. Haziran ayi boyunca Bodrum’da dört magaza açilisimiz olacak. Artik bir Bodrum klasigi haline gelen ve her yil yazin gelisini müjdeleyen Beymen Resort Yalikavak Marina, haziran ayi basinda yeni sezona merhaba dedi. Cennet Koyu’nun büyüleyici atmosferinde, stil ve kisisellestirilmis lüksü bir araya getiren Mandarin Oriental Bodrum bünyesindeki yeni Beymen Resort magazamiz 15 Haziran’da açiliyor. Beymen Resort Mandarin Oriental’de pek çok dünya markasinin kadin ve erkek hazir giyim, aksesuar, ayakkabi, çanta ve plaj koleksiyonlarini yani sira home koleksiyonlarimizi ve parfüm dünyasinin nis markalarini Beymen dostlariyla bulusturacagiz.

15 Haziran’da ayni zamanda Yalikavak Marina’nin en özel iki noktasinda Balmain ve Valentino butiklerimiz moda severlere ilk kez kapilarini açacaklar. Her iki markanin da butiklerinde hem kadin hem de erkek hazir giyim, ayakkabi, çanta ve aksesuar koleksiyonlari yer alacak. Beymen olarak, lüks moda pazarindaki lider konumumuzu her geçen gün daha da ileriye tasiyarak, 'Kosulsuz Müsteri Mutlulugu' ilkemiz ile ayricalikli alisveris deneyimi sunmak için yatirimlarimiza devam ediyoruz."
Kaynak: AA