Belediye Yol Çalismalarini Sürdürüyor

Kars’ta yol çalismalari araliksiz devam ediyor, ana yollarda sicak asfalt çalismasi yapan belediye, ara cadde ve sokaklari ise kilit parke tas ile dösüyor. Belediye’nin yol çalismalari vatandaslarin yüzünü güldürüyor.

Belediye Yol Çalismalarini Sürdürüyor
Kars Belediye Baskanligi’nca kent genelinde baslatilan yol çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Vali/Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz’ün yakindan takip ettigi yol çalismalari ara sokak ve caddelerde sürüyor. Belediye Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince daha önce yolu olmayan ve uzun yillar ihmal edilen Istasyon Mahallesi, Tasli Harman Sokak, Bülbül Mahallesi, Kemal Pasa Sokak’ta kilit parke tas yol yapiyor. Hali deseni gibi islenen yollar, vatandaslar arasinda memnuniyetle karsilaniyor.

Cadde ve sokaklarin modern, estetik bir görünüme kavusmasi için yürütülen, kilitli parke yol ve kaldirim yapim çalismalari kent genelini kapsayacak sekilde yürütülecek.

Öte yandan belediye ekipleri, alt yapi çalismalari tamamlanan sokaklarda kilit parke yol ve kaldirim çalismalarina devam ederken, yürütülen çalismalar kapsaminda kazma, kumlama ve stabilize çalismalarinin ardindan kilitli parke tasi ve bordür döseme çalismalari gerçeklestiriliyor. Yapilan çalismalar çerçevesinde mahalleler, cadde ve sokaklar daha modern bir hale kavusurken, vatandaslarda uzun yillar sonra modern yollara kavusmanin keyfini çikaracak.
Kaynak: İHA