Baskan Büyükgöz'den Özel Okula Tesekkür Belgesi

“Sifir Atik Ile Engelleri Asiyoruz” ödülünün Gebze’ye kazandirilmasinda paydas olan özel egitim okulunun yönetici ve ögretmenlerine Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz tesekkür belgesi takdim etti.

Baskan Büyükgöz'den Özel Okula Tesekkür Belgesi
Çevreci Sifir Atik Projesi uygulamalariyla “Sifir Atik ile Engelleri Asiyoruz” ödülünü Gebze’ye kazandiran Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, proje katki sunan paydaslara tesekkür belgesi takdim ediyor. “Sifir Atik Ile Engelleri Asiyoruz” ödülünün Gebze’ye kazandirilmasinda paydas olan özel egitim okulunun yönetici ve ögretmenleri Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’e konuk oldu.

Okul Müdürü Fikret Tonyali ve ögretmenleri makaminda misafir eden Baskan Büyükgöz, Sifir Atik Projesi’ne katkilarindan ötürü özel egitim uygulama okuluna tesekkür belgesi takdim etti. Gebze’nin özel çocuklarinin egitim gördügü okulun ögrencilerin hünerli ellerinden çikan ve kullanilabilir artiklardan yapilan bez çantalari Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’e okul yöneticileri ve ögretmenler tarafindan takdim edildi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, “Çevreci hizmetler bütüncül bir sekilde yürütülen hizmetler. Gebze Belediyesi olarak baslattigimiz çevreci çalismalara kurumlarin ve tüzel kisilerin destegi bizler için çok kiymetli. Her alanda basari tüm paydaslarin katkilariyla elde edilebiliyor. Atiklarin ekonomiye kazandirilmasi noktasinda yürüttügümüz Sifir Atik çalismalarimiz kapsaminda ambalaj atiklarini hassasiyetle ayirarak bizlere yardimci olan kurumlarimiza ve yöneticilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA