Alucra'da Okul Ve Taziye Evinin Temeli Atildi

Giresun’un Alucra ilçesinde Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu (TMSF) tarafindan yaptirilacak Anadolu Imam Hatip Lisesi ve taziye evinin temeli düzenlenen törenle atildi.

Alucra'da Okul Ve Taziye Evinin Temeli Atildi


Ilçede yapilacak olan Alucra Haci Osman Erilli Anadolu Imam Hatip Lisesi, Merkez Cami Taziye Evi ve Meydan Projesi’nin temel atma törenine TMSF Baskani Muhiddin Gülal’in yani sira Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Alucra Belediye Baskani Suat Aybar, Giresun Jandarma Bölge Komutani Tuggeneral Erhan Demir, Il Jandarma Komutani Albay Muhammet Sevinç, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, çesitli sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile vatandaslar katildi.



Törende yerine yapilacak olan okuldan kendisinin de mezun oldugunu belirten TMSF Baskani Muhiddin Gülal, ”Ben de bugün yikilarak, yenisi yapilmak üzere temeli atilan okulun mezunuyum. Okul 24 derslikli olacak, okulda spor ve konferans salonlari da yer alacaktir. Ilçemizde taziye evi ihtiyaci oldugunu da gördük bizzat yakinlarimizin cenazesinde bu zorluklari yasadik. Bugün burada taziye evinin de temelini atiyoruz. Bunlarla birlikte Temmuz ya da Agustos ayi içerisinde Giresun Merkez Imam Hatip Lisesi binasinin da temelini atacagiz.” dedi.



Yapilan konusmalarin ardindan, Alucra Haci Osman Erilli Anadolu Imam Hatip Lisesi, Merkez Cami Taziye Evi ve Meydan Projesi’nin temelini butona basarak atildi.
Kaynak: İHA