AK Partili Inan, Baskan Gürkan'i Ziyaret Tti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüstüler.

AK Partili Inan, Baskan Gürkan'i Ziyaret Tti
Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Malatya’ya çok güzel hizmetler yapildigini belirten AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Selahattin Gürkan’in Malatya’da yapmis olduklari bütün hizmetlerle gurur duyuyoruz, mutlu oluyoruz ve Türkiye’de gittigimiz her yerde anlatiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimizin hizmetleri çok kiymetlidir. Bu hizmetlerinden dolayi kendilerine basarilar diliyoruz. Ayrica Malatyali gençlerin sorunlarini, sikintilarini dinleyen ve bunu hizlica belediye icraatlarina çeviren bir belediye yönetimi bulunmaktadir. Bundan dolayi da çok mutlu oldugumuzu belirtmek istiyorum” dedi.



AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani ve beraberindeki heyeti agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Gürkan ise, "Malatya’da AK Parti Gençlik Kollari, yerel yönetimlerle bir bütün olarak en güzel çalisma örnegini sergilemektedir. Malatya’da yapilan kamuoyu arastirmalarina bakildigi zaman Malatya bugün Türkiye’de en üst seviyede olan illerimizden biridir. AK Partili gençlerimiz Kamu Kurum ve Kuruluslariyla, Sivil Toplum Kuruluslariyla güzel bir birliktelik örnegi sergilemekteler. Gençlik Kollari Genel Baskanimizin da Malatya’yi ziyaret etmesi, Malatya’daki yatirimlari yakinen müsaade etmis olmasi bizi ziyadesiyle memnun etmistir. Malatya’yi tanitirken söyle ifade ediyoruz. Insanlik medeniyetinin basladigi Anadolu’yu Anayurt yapan destan sehir diyoruz. Insanlik medeniyetinin inkisaf ettigi bir sehir burada yönetici olmak önemli bir hadisedir. Geçmiste atalarimiz burada medeniyet destanlari yazmislar, kahramanlik destanlari yazmislar, ilim irfan destanlari yazmislar bizlerde gençlerimizle birlikte hizmet destanlari yazacagiz. Ziyaretinizden dolayi tekrar hos geldiniz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA