Yolda Oynayan Yavru Köpegi Ezip Yoluna Devam Etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yolda oynayan iki yavru köpegin üzerinden hafif ticari araci ile geçen sürücü, umursamadan yoluna devam etti. Aci içinde can çekisirken çevredekilerin yardimiyla veterinere götürülen köpek ise kurtarilamadi.

Yolda Oynayan Yavru Köpegi Ezip Yoluna Devam Etti
Olay, Gebze Tatlikuyu Mahallesi 2317. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2317. Sokak’ta yasayan vatandaslarin sahiplendigi iki yavru köpek yol ortasinda oynadiklari sirada seyir halindeki bir hafif ticari araç, köpeklerden birinin üzerinden geçti. Araci gören köpeklerden birinin son anda kaçtigi olayin ardindan aracin üzerinden geçtigi köpek ise aci içinde çirpinmaya basladi.

Köpegin sesini duyarak disariya çikan vatandaslar ise yarali köpegi hizla veterinere götürdü. Agir yaralanan köpek, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Öte yandan olay ani ise sokakta bulunan bir apartmanin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, iki yavru köpekten birinin üzerinden seyir halindeki hafif ticari araç geçiyor. Köpegin aci ile çirpindigi anlarda ise hafif ticari araç yoluna devam ediyor.
Kaynak: İHA