Yesilyurt'ta 2.Yaz Spor Okullari Sporseverlerle Bulusacak

Yesilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, 7 farkli bransta hizmete verecek olan ’2. Yaz Spor Okullari’ni 1 Temmuz ile 30 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirecek. Pandemi tedbirleri altinda hizmet verecek olan okullarin kayitlari, Yesilyurt Belediyesi Hizmet Binasi C Blok’ta olusturacak basvuru noktasina 14 Haziran’dan itibaren yapilabilecek.

Yesilyurt'ta 2.Yaz Spor Okullari Sporseverlerle Bulusacak
Gençlerin sosyal ve sportif yönlerini güçlendirecek projelere ayri bir önem veren Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in talimatiyla Yesilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde açilacak olan 2.Yaz Spor Okulunda futbol, masa tenisi, basketbol, tekvando, kick-boks, cimnastik ve voleybol branslarinda temel egitimler verilecek.

Gençlere ve çocuklara spor bilincini asilayip saglikli nesiller yetismesine katkida bulunmak amaciyla 2. Yaz Spor Okullarini sporseverlerle bulusturacaklarini ifade eden Yesilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ibrahim Bingül, “Gençlerimizin saglikli ve dinamik bir hayata sahip olmalari için ciddi yatirimlari Yesilyurt’umuzla bulusturan Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar’in talimatiyla ilkini 2019 yilinda açtigimiz Yaz Spor Okullarimizin kapilarini bu yilda genç sporcularimiza açacagiz. 1 Temmuz ile 30 Agustos tarihleri arasinda düzenleyecegimiz okulumuzun kayitlarini 14 Haziran’da baslatacagiz. Belediyemizin MASTI karsisindaki C Blok Hizmet Binasinda olusturacagimiz basvuru noktasinda sabah 10:00 ile 15:30 saatlerinde arasinda yapilacak kayitlar için çocuklarimizin velileriyle birlikte gelmeleri, yanlarinda HES kodlari ve kimlik fotokopilerini bulundurmalari gerekmektedir. Futbol, masa tenisi, basketbol, tekvando, kick-boks, cimnastik ve voleybol branslarinda verilecek egitimlerde pandemi tedbirlerini üst seviyede uygulayip, çocuklarimizin hijyenik ve saglikli ortamlarda egitim almalarini saglayacagiz. Açilacak olan kurslarimizin kayit ücreti 50 TL’dir. Okulumuzun futbol egitimlerini Mollakasim Mahallemizdeki yeni stadyumda yapacak olup, çocuklarimizi servislerle gelis ve gidislerini saglayacagiz. Voleybol ve basketbol antrenmanlarini Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüzle yaptigimiz protokol neticesinde Akmercan Anadolu Lisesi, Recai Kutan Ortaokulu, Vali Galip Demirel Ortaokulu ve TOKI Ilkokulu Spor Salonunda, tekvando antrenmanlarimizi Mehmet Emin Bitlis Ilkokulu ile Yakinca Yasam ve Spor Merkezinde, masa tenisi çalismalarimizi Beydagi Gençlik ve Spor Kampüsü’nde, kick-boks ve jimnastik antrenmanlarimizi ise Yakinca Yasam ve Spor Merkezinde gerçeklestirecegiz. Kayit yaptiran çocuklarimiza özel posetlerde hazirlanmis sapka, sort ve tisörtlerini kayit sirasinda dagitacagiz. Yetenekleri kesfedilmesi beklenen çok sayida minik yavrumuzu bu tür kurslar sayesinde ülke sporuna kazandirmayi amaçliyoruz. Okulumuzun açilmasina desteklerini esirgemeyen Ilçe Kaymakamligimiza, Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügümüze tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA