'Minik Patiler Parki' Çok Yakinda Ümraniye'de Açiliyor

Ümraniye Belediyesi, köpeklerin oyun oynayabilmesi ve egitilebilmeleri için Ümraniye’ye ilk evcil hayvan parkini kazandirma çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Park tamamlandiginda hayvan severler, köpekleriyle birlikte eglenceli ve daha kaliteli zaman geçirebilecek. Parkla ilgili açiklama yapan Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Ümraniye’de iyi ve kaliteli yasamak sadece bizlerin degil, sevimli dostlarimizin da hakki” dedi.

'Minik Patiler Parki' Çok Yakinda Ümraniye'de Açiliyor
Köpeklerin, sehir ortaminda daha keyifli ve özgürce vakit geçirebilmeleri ve egitilmeleri için yapilan parkin insasinda sona yaklasildi. Yaklasik 2 bin 600 metrekare alan üzerine yapilan parkta, 8 adet köpek oyun parkuru ve 1 adet kum havuzu bulunuyor. Açilmasina sayili günler kalan Ümraniye’nin ilk evcil hayvan parkinda; yürüyüs ve bisiklet yolu, dinlenme alanlari, spor aletleri ve futbol sahasi da yer aliyor.

“Iyi ve kaliteli yasamak, sevimli dostlarimizin da hakki”

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim parkla ilgili yaptigi açiklamada, “Ümraniye’de iyi ve kaliteli yasamak sadece bizlerin degil, sevimli dostlarimizin da hakki. Bunun için Tatlisu Mahallemizde, Ümraniye’de bir ilki gerçeklestirerek evcil hayvan parkini kurduk. Bu güzel parkta çocuklarimiza hayvan sevgisini de bir kez daha asilamis olacagiz. Burasi yalnizca bir hayvan parki degil, ayni zamanda ailelerin çocuklariyla da güzel vakit geçirebilecegi bir tesis. Parkimiz simdiden sehrimize hayirli ugurlu olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA