Kocaeli'de Hafif Ticari Aracin Yavru Köpegi Ezdigi Anlar Güvenlik Kamerasinda

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir hafif ticari aracin yavru köpegin üzerinden geçtigi anlar, güvenlik kamerasinca görüntülendi.

Kocaeli'de Hafif Ticari Aracin Yavru Köpegi Ezdigi Anlar Güvenlik Kamerasinda
Alinan bilgiye göre, Tatlikuyu Mahallesi'nde bir apartmanin sakinlerince sahiplenilen yavru köpek, sokakta yatarak kardesiyle oynadigi sirada yoldan geçen bir hafif ticari araç, yavru köpegi ezdi ve durmayarak yoluna devam etti.

Kardesinin de ezilen yavru köpegin yanina gelerek bekledigi ve görenleri duygulandiran anlar, bir binanin güvenlik kamerasinca kaydedildi.

Çevredekilerce bir veterinere götürülen ve isminin "Dodo" oldugu ögrenilen yavru köpek, yapilan müdahaleye ragmen kurtarilmadi.

Öte yandan apartman sakinleri, yavru köpegin isminin yazdigi bir mezar hazirladi.

Yavru köpegi sahiplenen apartman sakinlerinden Doga Güven, AA muhabirine, Dodo'nun sesine evinden asagi indigini söyleyerek, "Bir araba gelmis buradan direkt üstünden geçmis. Zaten bir tane ablamiz var, hemen arabayi getirdi yavru köpegi veterinere götürdük. Veteriner, çok fazla iç kanamasi oldugunu söyledi. Daha sonra bizi aradilar yavru köpegin öldügünü ögrendik. Hemen gittik köpegi aldik, getirdik. Yukari defnettik." diye konustu

Kaynak: AA