Mersedes Kadir Anınsa Fotoğraf Sergisi Açıldı
Malatya’nın yediden yetmişe herkesin sevdiği "Mersedes Kadir" lakaplı Fatih Kaydı, ölümünün birinci yıldönümünde fotoğraf sergisi ile anıldı.

Yiğit, belediyelerin de üzerlerine düşeni yaptığını vurgulayarak, “ Malatya Büyükşehir Belediyesi trafik eğitim çocuk parkına Mersedes Kadir’in ismini verdi. Yeşilyurt Belediyesi, Kadir’in doğdu sokağa ismini verdi. Mercedes bayisi ise Mercedes’e benzer bir mezar yaptırdı. Malatya Büyükşehir Belediyesi evinin onarımı tamamen yaptı. Bizde istedik ki ölüm yıldönümü sebebiyle Malatya’nın merkezi Soykan Parkı’nda Mersedes Kadir’in fotoğraflarını sergileyelim, insanız Mersedes Kadir’i tekrar hatırlasın diye düşündük” şeklinde konuştu.
Yiğit, kendisinin kaleme aldığı Mersedes Kadir’in hayatını anlatan kitabın satışının da devam ettiğini ifade ederek, ’Mersedes Kadir’in hayatını anlatan kitabı geçen yıl yazmıştım. İkinci baskı bitti 3. baskı yaptık. Elimizde az kitap kaldı. Burada bu kitapların satışını yapıyoruz. Gelirin tümünü Kadir’in ailesine bağış layacağım. Sergi ile beraber kitap satışını da yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
