Denizli'nin Serinhisar İlçesinde Leblebi Satış Yerlerine Çalışma Saati Düzenlemesi

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde bulunan leblebi ve kuruyemiş satış yerlerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri çerçevesinde işyeri açma ve çalışma ruhsatlarında belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet gösterebileceği bildirildi.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısı Vali Ali Fuat Atik başkanlığında olağanüstü toplandı.

Toplantıda, Denizli-Antalya karayolu üzerinde bulunan leblebi ve kuruyemiş satış yerlerinin çalışma saatinin yeniden düzenlenmesine ilişkin kararların alındığı belirtildi.

Açıklamada, "İlimiz Serinhisar ilçesinin leblebi ve kuruyemiş üretiminde ülkemiz genelinde önemli bir markaya ve yere sahip olduğu bilinmektedir. Bu sebeple Denizli-Antalya karayolu üzerinde bulunan leblebi ve kuruyemiş satış yerlerinin, Sağlık Bakanlığı Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan tedbirlere uymak kaydıyla işyeri açma ve çalışma ruhsatlarında belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet gösterebilecek." denildi.

​​

Kaynak: AA