Susehri'nde Engelliler Ve Gönüllüler Günü Etkinligi Düzenlendi
Sivas’in Susehri ilçesinde 3 Aralik Dünya Engelliler ve 5 Aralik Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle etkinlik gerçeklestirildi.

Proje özel çocuklarin toplumsal yasama erisimlerinin arttirilmasi, toplumla bütünlesmelerinin saglanmasi ve sosyal becerilerinin gelistirilmesi amaciyla yürütüldü.3 Aralik Dünya Engelliler ve 5 Aralik Dünya Gönüllüler Günü dolayisi ile proje kapsaminda egitim alan ögrencilerin aileleri ve Susehri Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin katildigi spor -sanat faaliyetlerini içeren birçok etkinlik gerçeklestirildi.
Çalismalar devam edecek
Susehri Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Suat Yüksel özel çocuklar için yapilan bu tür etkinliklerin onlarin sosyal hayata uyumu ve kisisel becerilerinin arttirilmasi yönünde katki sagladigini ifade etti.
Susehri Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu ise gençlik merkezi ailesi olarak özel çocuklarin herhangi bir aralikta degil her zaman yaninda olduklarini ve bu tür çalismalarin devam devam edeceginin ifade etti.
