Lapseki'de Asfalt Yol Yapim Çalismalari Sürüyor

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birligi tarafindan Disbudak, Nusretiye ve Çataltepe köyleri arasinda beton asfalt yol çalismalari sürüyor.

Beraberindekilerle yol yapimini inceleyerek bilgi alan AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Namik Ergin, gazetecilere yaptigi açiklamada, bölgedeki 5 köyün beton asfalt ile bulustugunu bildirdi.

Namik Ergin, su bilgileri paylasti:

"Bu bölgelerimizin grup yollarinda ulasim anlaminda bu çalismaya gerçekten çok ihtiyaci vardi. Biz de köy ziyaretlerimizde bu yollari yapacagimizin sözünü vermistik, bugün bunun mutlulugunu yasiyoruz. Bu bölgedeki yollarimizin tamamlanmasinin ardindan Beyçayir köyümüzden devam eden Karamusalar ve Eçialan bölgesi yoluna geçecegiz Allah’in izniyle. Amacimiz Lapseki bölgesinde ulasim anlaminda hiçbir sorun kalmamasi ve 2023 yilina kadar da bunu yapacagiz, bizler bu isin takipçisi olacagiz. Bu çalismalari yaparken özellikle Grup Baskanvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilimiz Jülide Iskenderoglu, Il Genel Meclisi üyeleri, Ilçe Kaymakamimizin ciddi anlamda çok büyük katkilari var. Kendilerine çok tesekkür ediyorum."

Teknik inceleme gezisine, Il Genel Meclisi Üyesi Halil Özer, yönetim kurulu üyeleri ve ilgili köylerin muhtarlari katildi.

Kaynak: AA