Çanakkale'de AK Parti Teskilat Akademisi Egitim Programi Basladi

Çanakkale'de AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Egitim Baskanliginca düzenlenen "Teskilat Akademisi Egitim Programi" basladi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) IÇDAS Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla basladi.

"Unutma ! Bu hikayenin kahramani sensin" sloganiyla gerçeklestirilecek iki günlük egitim programina eski Basbakan Yardimcisi ve Ankara Milletvekili Emrullah Isler, AK Parti MKYK Üyesi Haluk Ipek, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ile çok sayida konusmaci katildi.

Emrullah Isler, egitim sonrasi gazetecilere çalisma hakkinda bilgi verdi.

Teskilat Akademisi Egitim Programini oldukça yararli bulduklarini belirten Isler, bu sayede çesitli illeri ziyaret edip partililerle de bir araya geldiklerini anlatti.

Türkiye'nin parlayan bir yildiz oldugunu ifade eden Isler, söyle konustu:

"2023 hedefleri artik kilit öneme haiz oldu. Biz 'durmak yok yola devam' slogani çerçevesinde 2023 seçimlerinde ipi gögüslemek istiyoruz. Muhalefet de bunu engellemek için karalama kampanyasiyla yalan siyaseti ve propagandayla yoluna devam etmek istiyor. Biz, hakikati anlatmak durumundayiz AK Parti olarak bugüne kadar yaptigimiz icraatlari zaten milletimiz biliyor.

Biz dogru olani yapmaya çalisacagiz, hakikati anlatacagiz ve milletimizle kol kola yürüyerek insallah 2023 hedeflerine 2053 hedeflerine hep birlikte kosacagiz. Türkiye’nin önü açiktir, önündeki yol artik otobana dönmüstür. Türkiye'yi Allah'in izniyle kimse durduramayacak. Tek ihtiyacimiz olan birligimizi, beraberligimizi, kardesligimizi güçlendirmek ve askimizi heyecanimizi kaybetmemek."

Açilis konusmalarinin ardindan basina kapali devam eden programin, yarin yapilacak sunumlarla sona erecegi belirtildi.

Kaynak: AA