Zonguldak Valisi Tutulmaz Açiklamasi 'Bin 387 Personelle Sabah Kadar Görev Basindayiz'

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas ve Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç, yeni yil nedeniyle bölge trafik noktasinda asayis uygulamasina katildi.

Zonguldak Valisi Tutulmaz Açiklamasi 'Bin 387 Personelle Sabah Kadar Görev Basindayiz'
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, uygulama noktasinda araçlari tek tek durdurarak emniyet kemeri takmalari konusunda sürücüleri uyararak yeni yillarini kutladi. Bin 387 personelle sabah kadar görev basinda olduklarini ifade eden Vali Tutulmaz, “Geçen yildan kaynaklanan pandeminin gölgesinden geçti yine. Ülkemiz dünya degisik sikintilarla gündeme geldi. Ümidimiz temennimiz 2022 yilinin daha iyi geçmesi hep beraber saglikla huzurla 2022 yilini karsilariz. Ütün insanlarimiz eglenecek. Bide kamu olarak kollu güçlerimiz basta olmak üzere saglik zabita her alanda kamu kolaylastirmak üzere gecede çalisacagiz. Her türlü tedbir alindi. Kollukla ilgili olarak emniyet, jandarma, sahil güvenlik olarak 194 ayri ekip bin 387 kisiyle sabaha kadar görevde olacagiz. Huzurlu ve güvenli yilbasi geçirmek için Il genelinde herkese iyi bir yilbasi aksami geçirmeyi diliyoruz” seklinde konustu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler 112 komuta merkezi, Il Emniyet Müdürlügü, Atatürk Devlet Hastanesi, Ilçe Jandarma Komutanligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü personellerini ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.
Kaynak: İHA