Içisleri Bakan Yardimcisi Ersoy, Eskisehir'de Yilbasi Denetimlerini Yerinde Inceledi

Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy, Eskisehir’de yeni yil denetimleri inceledi. Ersoy, “Emniyet, jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimizden olusan 340 bin 351 görevlimiz 55 bin 466 tim olarak tüm Türkiye’de ayakta ve görevinin basinda” dedi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Ersoy, Eskisehir'de Yilbasi Denetimlerini Yerinde Inceledi
Yilbasi için uygulanan güvenlik önlemlerini yerinden takip etmek amaciyla Eskisehir’e gelen Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy, Vali Erol Ayyildiz’i makaminda ziyaret etti. Ardindan Bakan Yardimcisi Ersoy beraberindeki Vali Erol Ayyildiz, Il Emniyet Müdürü Yaman Agirlar, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ercan Atasoy ile Seyitgazi Jandarma Kontrol Noktasi’ni ziyaret etti. Oradan MOBESE merkezine giden Ersoy’un son duragi, Eskisehir-Ankara Karayolu Trafik Uygulama Noktasi oldu.

“340 bin 351 görevlimiz 55 bin 466 tim olarak tüm Türkiye’de ayakta ve görevinin basinda”

Polis uygulama noktasinda açiklama yapan Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy, dünyanin en zor cografyasinda huzur ve güvenligi saglamak amaciyla bakanlik olarak yogun çalisma yaptiklarini belirtti.

Yilbasi gecesi için emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ile birlikte genis tedbirlerin alindigini ve bakanlik temsilcilerinin illere dagilarak yerinde takip ettigini belirten Ersoy, su ifadeleri kullandi:

“Yakindan takip ettiginiz gibi dünyanin en zor cografyasinda milletimizin huzurunu ve güvenligini tesis etmek ve saglanan huzur ortaminin her daim kalici olmasini saglamak amaciyla Içisleri Bakanligi olarak çok yogun bir çalisma içindeyiz. Bu aksam da yeni bir yila merhaba diyecegimiz 2022’yi karsilayacagimiz aksamimiz, yine yilbasi gecesi olarak tanimladigimiz bu geceyi de milletimizin huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için tüm Türkiye genelinde çok ciddi tedbirler aldik. Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimizden olusan 340 bin 351 görevlimiz 55 bin 466 tim olarak tüm Türkiye’de ayakta ve görevinin basinda. 31 Aralik sabah saat 8 itibariyle tedbirlerimizi uygulamaya koyduk ve bütün görevlilerimiz görevlerine devam ediyor. Suana kadar da Türkiye genelinde gayet sakin, huzurlu bir gece geçiriyoruz. Hem bu tedbirlerimizin uygulanmasina nezaret etmek hem sahada hepimizin huzuru ve güvenligi için sorumluluk alan görev yapan arkadaslarimizi ziyaret ederek, onlarla hem kalben hem fiilen beraber oldugumuzu göstermek, yapilan çalismalari yerinde incelemek amaciyla Eskisehir’e geldim. Içisleri Bakanligimizin bütün yetkilileri basta Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu olmak üzere, bakan yardimcilarimiz, emniyet genel müdürümüz, jandarma genel komutanimiz, sahil güvenlik komutanimiz ve diger üst yöneticilerimizin tamami, her birimiz ayri bir ildeyiz. 81 ilimizde valilerimiz, 922 ilçede kaymakamlarimiz, il jandarma komutanlarimiz, il emniyet müdürlerimiz hepsi sahada, milletimizin agiz tadiyla yeni yili karsilamasi için çalismalarimizi takip ediyoruz. Bizde degerli valimiz, emniyet müdürümüz ve jandarma komutanimizla birlikte Eskisehir’de de ayni uygulamalari yapiyoruz. Arkadaslarimizdan aldigimiz bilgiye göre Eskisehir ilimizde tam bin 920 görevlimiz bizlerin, sizlerin, bütün milletimizin huzuru için güvenligi için görevlerinin basinda. 2021 yilini çok agir geçirdik. Felaketler pes pese geldi ama Allah’a sükür devletimizin gücü, milletimizin sagduyusu, samimiyeti ve isbirligiyle bütün belalarin, kazalarin, felaketlerin üstesinden gelerek 2022’ye ulastik. 2022’nin hem memleketimiz için, milletimiz için, bölgemiz için, bütün masum ve mazlum cografya için ve insanlik için hayirlar getirmesini, huzur içinde, güven içinde, saglik ve mutluluk içinde bir yil geçirmemizi nasip etmesini Cenabi Allah’tan niyaz ediyoruz.”
Kaynak: İHA