Vali Karadeniz Selendi'de Incelemelerde Bulundu

Manisa’nin Selendi ilçesini ziyaret eden Manisa Valisi Yasar Karadeniz, ilçedeki yatirimlari yerinde incelerken muhtarlarla da toplanti düzenledi.

Vali Karadeniz Selendi'de Incelemelerde Bulundu
Manisa Valisi Yasar Karadeniz Selendi ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Ali Yildirim’la bir araya gelen Vali Karadeniz, ilçenin genel durumu ve yürütülen yatirimlar hakkinda bilgi aldi. Kaymakamlik ziyareti sonrasi Ilçe Yatili Bölge Ortaokulunda ögrencilerle bulusan Vali Karadeniz, ögrencilerle sohbet etti.

Vali Karadeniz ayrica Selendili muhtarlarla düzenlenen toplantiya katilarak baskanlik yapti. Burada muhtarlarin istek ve sikayetlerini yerinde dinleyen Vali Karadeniz, kendisine iletilen konulari not aldi.

Buradaki toplantinin ardindan Gençlik ve Spor Bakanligi ve Selendi Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Yüzme Havuzu ve Vali Muzaffer Ecemis cirit sahasinda incelemelerde bulunan Vali Karadeniz, bu tesislerin hayirli olmasi temennisinde bulundu. Buradaki programinin ardindan Vali Karadeniz, Selendili badminton milli takim oyunculari ve Ilçe Ziraat Odasini ziyaret ederek bilgi aldi.

Manisa Valisi Yasar Karadeniz’in Selendi Ziyaretine Manisa Il Jandarma Komutan Yardimcisi Albay Ibrahim Enver Sungur, Il Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Il Tarim ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, Il Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yunus Öztürk, Il Müftüsü Mustafa Soykök, Il Saglik Müdürü Doçent Dr. Emre Erkus ve daire amirleri de eslik etti.
Kaynak: İHA