Antalya'da Sokak Hayvanlarina Mama Ve LÖSEV'e Bagis Sartiyla Uzlastilar

Antalya’da iki ayri olayda magdurlar, sikayetçi olduklari kisilerle sokak hayvanlarina mama ve LÖSEV’e bagista bulunmasi sartiyla uzlastilar.

Antalya’da bir kisi özel güvenlik sertifikasi almak amaciyla gittigi firmada ücret konusunda yasanan tartisma sonucunda firma sahibi tarafindan tehdit edilip yaralanan müsteki, aldigi doktor raporunda basit tibbi müdahale ile giderilebilir sekilde yaralandigi belirlendi.

Antalya Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan “kasten yaralama ve tehdit” suçlarindan yürütülen sorusturma kapsaminda, dosyanin Uzlastirma Bürosuna gönderildi.

Uzlastirmaci araciligiyla yapilan görüsmelerde müsteki, süphelinin kendisine sokak hayvanlarina vermek üzere 3 paket 15 kilogramlik kedi mamasi almasi durumunda uzlasabilecegini belirtti. Süphelinin, müstekinin istedigi kedi mamalarini almasi üzerine taraflar arasinda uzlasma saglandi.

- LÖSEV’e bagis sartiyla uzlastilar

Antalya’da bir güzellik merkezinde lazer epilasyon islemi uygulandiktan sonra vücudunda kasinti ve yaniklar olusan kisinin aldigi doktor raporunda basit tibbi müdahale ile giderilebilir sekilde yaralandigi belirtildi.

Antalya Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan “taksirle bir kisinin yaralanmasina neden olma” suçundan yürütülen sorusturma kapsaminda, dosya Uzlastirma Bürosuna devredildi.

Uzlastirmaci tarafindan yapilan görüsmeler sonucunda müsteki, güzellik merkezi çalisaninin Lösemili Çocuklar Vakfi'na (LÖSEV) 400 lira bagista bulunmasi sarti ile uzlasmayi kabul etti.

Kaynak: AA