Çanakkale'de Covid-19'A Yenik Düsen Seher Ebe Için Tören Düzenlendi

Çanakkale’de, korona virüs (Covid-19) nedeniyle bir süredir yogun bakimda tedavi gören ebe Seher Bici (47) dün hayatini kaybetmisti. Bici için bugün Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tören düzenledi.

Çanakkale'de Covid-19'A Yenik Düsen Seher Ebe Için Tören Düzenlendi
Eceabat Ilçe Devlet Hastanesi’nde ebe olarak çalisan evli ve 3 çocuk annesi Seher Bici, 29 Kasim’da Covid-19’a yakalanmisti. Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tedaviye alinan Bici, durumu agirlasinca yogun bakimda tedavisine devam edilmisti. Aci haber dün aksam saatlerinde geldi. Ebe Bici, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Ebe Seher Bici için bugün saat 11.00’de Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Törene; Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, Il Saglik Müdürü Gökhan Bastürk, saglik çalisanlari ve Bici ailesinin yakinlari katildi.

Vali Aktas, güçlükle ayakta duran ailenin yanina giderek bassagligi dileklerini iletti. Hastane morgunun girisinde yapilan törenin ardindan dualar okunup, helallik istendi. Ebe Seher Bici’nin kizi Sila Bici, “Annem çok güçlü bir kadin. Güzel annem benim su anda bizi görüyor. Biz ayakta güçlü duralim. Annem mutlu olsun. Bizim için çok ugrastiniz hepinize tesekkür ederim. Annem biraz yorgundu sadece” dedi.

Covid-19 asisi yaptirmadigi ögrenilen ebe Seher Bici’nin cenazesi, yapilan törenin ardindan Eceabat’ta topraga verilmek üzere ugurlandi.
Kaynak: İHA