Türksat AS Genel Müdürü Ertok, AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

Türksat AS Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, Anadolu Ajansi tarafindan düzenlenen "Yilin Fotograflari" oylamasina katildi.

Ertok, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içinde ve disinda çektigi fotograflari makaminda inceledi.

Haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakus'un "Cigerlerimiz yandi", yasam kategorisinde Muhammed Enes Yildirim'in "Bayram namazi" baslikli fotograflarini seçen Ertok, spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nin "Sampiyon Mete Gazoz" karesine oy verdi.

Ertok, dünya olarak çok önemli olaylarin yasandigi bu yila ait fotograflarin çok etkileyici oldugunu belirterek, spor kategorisinde Türkiye'nin gururu olan Mete Gazoz'un fotografini tercih ettigini söyledi.

Haber kategorisinde, Türkiye'nin yaz döneminde yasanan ve herkesi çok üzen orman yanginlarini anlatan fotografi seçtigini dile getiren Ertok, yasam kategorisinde ise Fatih Cami'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginina alinan önlemlerle kilinan "Bayram namazi" fotografindan etkilendigini bildirdi.

Söz konusu fotografin, yaklasik iki yildir hayatin içinde olan salgini yansittigini ifade eden Ertok, fotograflara emek veren tüm AA çalisanlarina tesekkür etti.

Kaynak: AA