Gençlerden Ihtiyaç Sahibi Vatandaslar Için Yardim Seferberligi

ERZINCAN – Erzincan’da gençler ihtiyaç sahibi aileler için “El Ele Gönül Gönüle” sloganiyla yardim kampanyasi baslatti. Toplanan kiyafetler vatandaslara ulastiriliyor.

Gençlerden Ihtiyaç Sahibi Vatandaslar Için Yardim Seferberligi
Erzincan Gençlik Merkezi tarafindan ihtiyaçli gençler ve aileler için yardim kampanyasi baslatildi. Kampanya kapsaminda toplanan yardimlar ihtiyaç sahibi vatandaslara teslim edildi. Gençlik ve Spor Bakanligina bagli olarak faaliyetlerini sürdüren Erzincan Gençlik Merkezindeki gençler, sosyal sorumluluk projelerini ihmal etmiyor.

‘12 - 18 Aralik Yoksullarla Dayanisma Haftasi’ kapsaminda “El Ele Gönül Gönüle” sloganiyla yardim kampanyasi baslatan Erzincan Gençlik Merkezine vatandaslarin yogun destegi oldu. Kampanya kapsaminda kazak, mont, bot, çanta, bebek bezi gibi birçok ihtiyaç malzemesi toplayan Erzincan Gençlik Merkezi, ihtiyaçli gençleri ve aileleri misafir ederek ihtiyaç duyduklari malzemeleri teslim ediyor. Dayanisma ve paylasmanin ne kadar büyük bir duygu oldugunu bu kampanya ile birlikte bir kez daha gördüklerini söyleyen Erzincan Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Sümeyya Koçi, “Ihtiyaç sahibi gençlerimiz ve ailelerimiz için baslattigimiz yardim kampanyasina esnafimizdan, vatandaslarimizdan büyük destek oldu. Vatandaslarimiz imkanlari dahilinde kiyafet, bebek bezi, çanta, ayakkabi gibi bagislarini merkezimize getirerek kampanyamiza destek oldular. Bizlerde ihtiyaç sahibi gençlerimize bu yardimlari ulastiriyoruz. Desteklerini esirgemeyen herkese çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Gençlik Merkezi bünyesinde olusturulan sevgi ve merhamet timi ile birlikte gençlerin yardim kampanyasina büyük destek verdigini belirten Erzincan Gençlik Merkezi Lideri Sena Ince’de, “Gençlik Merkezimizde gençlerimiz ile birlikte kampanyamizi baslattik. Kampanyamizi esnafimiza vatandaslarimiza duyurduk. Sag olsun esnafimiz ve vatandaslarimiz kampanyamiza destek oldular. Gelen yardimlar için Gençlik Merkezimizde bir oda olusturduk. Ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve gençlerimizi tespit edip onlari merkezimizde misafir edip ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Destek olan herkese çok tesekkür ediyoruz.” seklinde konustu.

Kampanya ile ihtiyaç duyduklari kiyafetlere kavusan çocuklar organizasyonu düzenleyen ve bagista bulunanlara tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA