Çekmeköy'de 4 Katli Apartmanin Çatisi Alev Alev Yandi, Mahalleli Sokaga Döküldü

Çekmeköy’de apartmanin çati kati dairesinde meydana gelen patlama sonucu yangin çikti. Sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çikan yangin sonrasi alevler bütün çatiyi sardi. Patlama sesiyle uyanan vatandaslar sokaga döküldü. Itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangin kontrol altina alindi.

Çekmeköy'de 4 Katli Apartmanin Çatisi Alev Alev Yandi, Mahalleli Sokaga Döküldü
Yangin, saat 04:45 siralarinda Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde Petek sokakta meydana geldi. Yangin 4 katli apartmanin çati katinda çikan patlama sonrasi çikti. Vatandaslar patlama sesinin ardindan sokaga döküldü. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, saglik ve IGDAS ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasi yanan çatidaki alevler kontrol altina alindi. Polis ekipleri binada çikan patlama ile ilgili inceleme baslatti.

Yanginin çiktigi sokakta oturan Turan Keser, “Ben sesleri duyarak uyandim ambulans gelecek diye bagiriyorlardi. Bir hanimefendi ve bir kaç beyfendi vardi. O esnada yan binada oturanlar disari çikiyorlardi bende birisi hastalandi sandim. Disari çikip baktigimda çati komple yaniyordu. Yangin giderek de çogalmaya basladi daha sonra ambulansa ve itfaiyeye haber verildi.

Daha sonra itfaiye ekipleri geldi ve yangina müdahale etti. Patlama oldu fakat neden kaynaklandigi belli degil evlerin camlari duruyor. Herhangi bir tahribat vermedi ne patladiysa içeride patladi ne oldugunu biz bilmiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA