Battalgazi'de 2023 Yilinda Dogalgazsiz Mahalle Kalmayacak

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Malatya’da Dogalgaz Dagitim Sirketi Müdürü Güngör Ates’i makaminda ziyaret ederek, 2022 yilinda ilçede gerçeklestirilecek Dogalgaz altyapisi çalismalari ile alakali fikir alisverisinde bulundu. Güd

Battalgazi'de 2023 Yilinda Dogalgazsiz Mahalle Kalmayacak
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Belediye Baskan Yardimcisi Erol Yigit ile birlikte AKSA Malatya Dogalgaz Dagitim Sirketi Müdürü Güngör Ates’i ziyaret etti. Sirket Müdürü Ates ile Dogalgaz altyapisi çalismalari hakkinda fikir alisverisinde bulunan Baskan Güder, 2021 yili içerisinde ilçedeki dogalgaz çalismalarinda basarili islere imza atildigina dikkat çekerek, hedeflerinin 2023 yili tamamlanmadan Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dogalgazsiz mahalle birakmamak oldugunun altini çizdi. Battalgazi’nin 2022 yili dogalgaz haritasini da Müdür Ates’e ileten Baskan Güder, Battalgazi’ye hizmet söz konusu ise hiçbir seyden kaçmadiklarini ve kaçmayacaklarini belirtti.



“Tüm çalismalarimizda baskanimiz önümüzü açiyor”

Ziyaretlerinden dolayi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini ileten Malatya Dogalgaz Dagitim Sirketi Müdürü Güngör Ates, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder ve ekibi bizleri ziyaret ederek, 2022 yili içinde Battalgazi’de planladigimiz çalismalarimiz hakkinda istisarelerde bulunduk. Baskanimizin degerli fikirlerini aldik ve bu bize çok katki sagladi. Göreve geldigimizden beri önümüzü açan ve bize yol gösteren baskanimiza çok tesekkür ederiz. Insallah 2022 yilinda Battalgazi bölgesindeki yatirimlara baskanimizla birlikte devam edecegiz” seklinde konustu.



“Çalismalarimizi planli sekilde yürütüyoruz”

Battalgazi’nin en ücra kösesine dogalgaz gidinceye kadar çalismalarini gaz sirketi ile birlikte yürüteceklerine vurgu yapan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Misafirperverliginden ötürü kiymetli müdürümüze ve ekibine tesekkürlerimi sunuyorum. Müdürümüzün Malatya’daki çalismalari farkindalik olusturdu ve bunu da hepimiz görmüs olduk. Yaptigi hizmetlerden ötürü kendisine tesekkürlerimizi sunuyoruz. Müdürümüz bizlere bir telefon kadar yakin. Ne zaman bir sorunumuz olsa çözümü noktasinda elinden geleni ortaya koyuyor. Insallah kendisi Malatya’miza uzun süre hizmet eder. AKSA Sirketinin çalismalarina Battalgazi Belediyesi olarak katkida bulunmak için bugün kendilerini ziyaret ettik. Her zaman istisare içindeyiz. Bizim amacimiz hizmeti dogru ve saglikli bir sekilde iletmek. Belediyeler güzergah olusturacak ki, Dogalgaz sirketi de hizmeti vatandas ile bulustursun. 2021 yili basinda da bir araya gelmistik ve çalismalarimizi planli bir sekilde birlikte yürüttük. Bugünde Battalgazi’mizde 2022 yilinda hangi bölgelerin dogalgaz ihtiyaci oldugunu müdürümüze ilettik. Insallah 2023 yilinda Battalgazi’mizin en ücra noktalarini da dogalgazla bulusturmayi hedefliyoruz. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in ifade ettigi gibi ‘Durmak Yok Yola Devam’ sloganiyla çalismalarimiza devam ediyoruz. Müdürüme ve ekibine, Battalgazi’mize vermis olduklari hizmetlerden dolayi ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA