Nizip Belediyesi'nin Araç Filosuna Temizlik Araci Eklendi

Sahinbey Belediyesi tarafindan Nizip Belediyesi'ne bir adet hidrostatik yürüyüslü kompakt vakumlu yol süpürme makinesi hibe edildi.

Sahinbey Belediyesi'nde düzenlenen törende konusan Nizip Belediye Baskani Mehmet Sari, son dönemlerde araç filosuna önemli ölçüde güçlendirdiklerini söyledi.

Sahinbey Belediyesi'nin destekleriyle mevcut araç filosuna ilçenin önemli ihtiyaçlarindan olan bir adet hidrostatik yürüyüslü kompakt vakumlu yol süpürme makinesi kazandirdiklarini ifade eden Sari "Çevre kirliligini önleme ve ilçe temizliginin gerçeklesmesine önemli ölçüde katki saglayacak olan vakumlu yol süpürme makinasini belediyemize hibe eden Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu'na ilçem ve sahsim adina tesekkür ederim ilçemize hayirli olsun" dedi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ise "Temiz bir çevre için hepimizin üzerine düsen görevler var. Gazi sehrimizin dört bir kösesi daha temiz olsun diye Sahinbey Belediyesi olarak, Nizip ilçemiz ve diger ilçe belediyelerimize araçli süpürge makinesi hediye ettik. Ilçelerimize, hemsehrilerimize hayirli, ugurlu olsun." dedi.

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’inin de katildigi tören araçlarin teslimi ile son buldu.

Kaynak: AA