Istanbul'da Trafik Yogunlugu Yasaniyor

Kentte trafik yogunlugu saat 08.45 itibariyla yüzde 62'ye ulasti

Istanbul'da trafik akisinda yogunluk yasaniyor.

Kentte D-100 kara yolu ve TEM otoyolunun bazi noktalarinda trafik yavas seyrederken, ögrenciler ile is yerlerine gitmeye çalisan vatandaslar, toplu tasima araçlari ve duraklarda yogunluk olusturuyor.

Özellikle metrobüsün Cevizlibag, Zeytinburnu, Altunizade gibi aktarma merkezlerinde yolcu yogunlugu dikkati çekiyor.

Sabah trafiginde Anadolu Yakasi'nda D-100 kara yolu ve TEM otoyolu ile 15 Temmuz Sehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Avrupa geçislerinde yogunluk görülüyor.

Özellikle D-100 kara yolu Kartal-Maltepe ile Bostanci-Göztepe kavsaklari arasinda, TEM otoyolu Samandira kavsagi ile Çamlica giseler arasinda da trafik yavas ilerliyor.

Kartal'da trafik akici seyrederken, Maltepe Idealtepe'de her iki yönde de yogun trafik sürücülere zor anlar yasatiyor.

Avrupa Yakasi'nda D-100 kara yolu Haramidere mevkisi Avcilar ve Büyükçekmece yönlerinde yan yolda, Avrupa Otoyolu, hal yolu ve diger baglanti yollarinda da yogunluk yasaniyor.

D-100 kara yolu Ankara istkameti Bahçelievler mevkisinde baslayan trafik yogunlugu, Haliç Köprüsü çikisinda normale dönüyor. Mecidiyeköy mevkisinde araç arizasi nedeniyle ise kismi yogunluk olustu.

TEM otoyolunda ise Kagithane civarinda bazi noktalarda trafik yogunlugu görülüyor.

15 Temmuz Sehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Ankara istikametlerinde ise trafik akici sekilde ilerliyor.

Besiktas Meydani'nda yapilan yeni düzenleme sonrasi trafik sikismaya devam ediyor. Sürücü ve yayalarin zorlandigi noktada trafik polisleri herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için görev yapiyor.

IBB verilerine göre, saat 08.45 itibariyla trafik yogunlugu yüzde 62 oldu.

Kaynak: AA