Köylerine Geri Dönen Vatandaslar Lüks Yollara Kavustu

Terör zulmünden kaçarak yillarca köylerini terk etmek zorunda kalan Batman’in Sason ve Diyarbakir’in Kulp ilçeleri arasindaki köylerde yasayan vatandaslar, köylerine dönünce asfalt yapilan yollarini görünce Sason Kaymakami Murat Mete’ye tesekkür etti.

Köylerine Geri Dönen Vatandaslar Lüks Yollara Kavustu
Batman’in Sason ilesine bagli Balbasi, Heybeli, Acar grup köy yolu 22 kilometre asfalt kaplama ve beton yol yapimi Yücebag Kulp yolundan baslayip Acar Çadirkent mezraasinda yapimi tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunuldu. Yapimi tamamlanan köy yollarinda incelemelerde bulunan Sason Kaymakami Murat Mete’ye tesekkür eden köy sakinleri, hayal bile edemeyecekleri yollara kavustuklarini söyledi.

Devletin her kosulda vatandasa hizmet yolunda gece gündüz görev basinda oldugunu belirten Kaymakam Murat Mete “Sorumluluk sahamizdaki bütün yollara azami derecede önem vermeye çalisiyoruz. Yapimi tamamlanmis olan yollarimiz, bizim referansimiz oldugunu düsünerek, vatandaslarimizin daha saglikli kosullarda ulasim ihtiyaçlarini yerine getirmelerini istiyoruz. Eldeki imkanlarla her alana yetismeye gayret edecegiz. Sizlerin köylerinizde huzur içinde yasayabilmeniz için de güvenlik güçlerimiz daima görev basinda olacaktir” dedi.

Kaynak: İHA