Izmir'de Iki Grup Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali

Izmir’in Buca ilçesinde husumetli oldugu ileri sürülen iki grup arasinda çikan silahli çatismada 1 kisi öldü, 4 kisi ise yaralandi.

Izmir'de Iki Grup Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali
Olay, dün aksam saat 21.20 siralarinda Ufuk Mahallesi 895 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, baba Sezgin Gökçe (48), oglu Muhammet Can Gökçe (16) ve içerisinde bir kisinin oldugu otomobil sokakta bulunan kahvehanenin önüne geldi. Bunun üzerine kahvehane içerisinde bulunan I.E.T. (46), I.K. (18) ve S.D. (18) ile aralarinda husumet bulundugu ileri sürülen otomobildeki sahislar arasinda silahli kavga çikti. Taraflarin birbirlerine ates açmasi sonucunda Sezgin Gökçe, Muhammet Can Gökçe, I.E.T., I.K., ve S.D., vücutlarina isabet eden mermiler sonucunda yaralandi. Yaralilar yakinlari tarafindan Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Otomobilde bulunan ve olay yerinden kaçan süphelinin kimlik tespit islemleri ve yakalama çalismalarinin ise sürdügü ögrenildi.

Baba öldü, oglu ise agir yarali

Hastanede tedavi altina alinan baba Sezgin Gökçe yasamini yitirirken, oglu Muhammet Can Gökçe’nin ise hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi. Diger yaralilarin hastanede tedavileri devam ederken, olayi duyarak hastaneye gelen taraflarin yakinlari sinir krizi geçirdi. Hastaneye sevk edilen çok sayida polis ekiplerince genis güvenlik önlemleri alindi.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcinin incelemesinin ardindan Sezgin Gökçe’nin cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA