Bozüyük Yeni Bir Camiye Kavusuyor

Osmanli Camii Dernegi ve Bozüyük 4 Eylül Metristepe Camii Yaptirma ve Yasatma Dernegi Baskani Sabahattin Terle, Metristepe Camii yapilmasi için görüsmeler basladigi belirterek, "Camii yapimi çalismalarimizi basladigimiz mahalle sakinlerimize ve halkimiza duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Bozüyük Yeni Bir Camiye Kavusuyor
Derneki Baskani Sabahattin Terle ve yönetimi Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardindan bilgi veren Terle, “Bozüyük Belediyesi destekleriyle 4 Eylül Metristepe Camii Yaptirma ve Yasatma Dernegimiz 4 Ekim 2021 tarihlerinde kurularak faaliyetlerine baslamistir. Dernegimiz 30 Ekim 2021 olagan genel kurulu toplantisiyla yönetim kurulu seçimlerini tamamlamis olarak 2 Kasim 2021 tarihli resmi dilekçesi ile mahalle sakinlerimizden gelen talepler çerçevesinde Bozüyük Belediyemizden yapilmasi planlanan Metristepe Camii için Muammer Aksoy Caddesi ve Gençlik Caddesi’nin birlesiminde yer alan için toplanti talep edilmistir. 4 Kasim 2021 tarihinde Bozüyük Belediyesi’nde gerçeklesen toplantimizda talebimiz belediyemizce olumlu karsilanarak cami yapimi çalismalarimizi baslatmak adina yönetim kurulu olarak hizmete baslayacagimizi mahalle sakinlerimize ve halkimiza duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Basta Belediye Baskanimiz Mehmet Talat Bakkalcioglu ve belediye yönetimine degerli destek ve katkilari adina tesekkür eder, camii yapimi ile ilgili tüm isleyis, karar ve faaliyetlerin sadece dernegimiz yönetimi tarafindan alindigini bilginize sunariz" dedi.

Ziyarette 4 Eylül Mahalle Muhtari Ismail Kiranli ile Belediye Baskan Yardimcilari Mahmut Findik ve Ali Sahinoglu da hazir bulundu.
Kaynak: İHA