Salihli'de 650 Ögrenciye Esofman Yardimi

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Ticaret Borsasi, Salihli ve Kula ilçelerindeki ilkokul ve ortaokullarda egitim gören ihtiyaç sahibi 650 ögrenciye esofman takimi yardiminda bulundu.

Salihli'de 650 Ögrenciye Esofman Yardimi
Salihli Ticaret Borsasi olarak geçtigimiz yil Kula ve Salihli ilçelerindeki ihtiyaç sahibi ögrencilere tablet dagittiklarini belirten Borsa Baskani Yetis Aksoy, bu yil ise 650 ögrenciye esofman takimi dagittiklarini söyledi.



Güçlü yarinlar için ögrencilere yardimlarinin devam edecegini belirten Aksoy “Salihli Ticaret Borsasi olarak egitime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda birçok okulda yüzlerce ögrenciye kiyafet basta olmak üzere kirtasiye yardiminda bulunmustuk. Son olarak Salihli ve Kula’daki 650 ögrenciye esofman yardiminda bulunma karari aldik. Esofmanlari ögrencilerimiz güle güle kullansinlar." dedi.

Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam’da egitime yapmis olduklari katkilarindan dolayi Ticaret Borsasi yönetimine tesekkür etti. Ticaret Borsasi hizmet binasinda düzenlenen 2021 - 2022 egitim yardimi lansman toplantisina Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Borsa Baskani Yetis Aksoy, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen ile borsa yönetimi katildi.

Kaynak: İHA