Intihar Girisiminde Bulunmak Için Önce Kollarini Ve Bacaklarini Kesti, Sonra Apartmani Atese Verdi

Bolu’da, 5 katli apartmanin depo kisminda çikan yanginda, itfaiye ekiplerinin kollari ve bacaklari kesilmis halde buldugu sahsin, intihar girisiminde bulundugu ve ardindan apartmani atese verdigi ortaya çikti.

Intihar Girisiminde Bulunmak Için Önce Kollarini Ve Bacaklarini Kesti, Sonra Apartmani Atese Verdi
Olay, dün saat 19.00 siralarinda Saglik Mahallesi Poyraz Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 5 katli apartmanin depo olarak kullanilan giris kisminda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Depodan çikan alevleri gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafindan apartmanda yasayan vatandaslar tahliye edildikten sonra itfaiye ekipleri söndürme çalismasi baslatti. Ekipler, apartmanin deposunda çikan yangini kisa süreli çalisma sonunda söndürdü.

Yangindan dakikalar sonra depoda bulundu

Itfaiye ekipleri yangin söndürme çalismalarinin ardindan inceleme yapmak için el fenerleriyle depoya girdi. Depoda kan izlerinin oldugunu gören ekipler, detayli incelemede yerde hareketsiz yatan bir kisi oldugunu fark etti. Itfaiye ekiplerinin disari çikardigi sahsin apartman sakinlerinden Erdal D. (42) oldugu belirlendi. Dumandan etkilenen ve kollarinda kesikler oldugu görülen Erdal D., saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan tedavisi için Izzet Baysal Devlet Hastanesi Köroglu Ünitesi Acil Servisine kaldirildi. Erdal D.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Inceleme tamamlandi

Erdal D.’nin yangin çikan depoda yari çiplak halde kollari ve bacaklarinda kesikler oldugunun belirlenmesi üzerine, Olay Yeri Inceleme ve Cinayet Büro Amirligi ekipleri inceleme baslatti. Sahsin bir baskasi tarafindan zarar verildikten sonra depoya götürüldügü süphesi üzerine çalisma baslatan ekipler, sahsin intihar girisiminde bulunmak için önce kendine zarar verdigini, ardindan da tinerle depoyu atese verdigini belirledi. Erdal D.’nin kentteki bir kamu kurumunda mühendis olarak çalistigi ve psikolojik sorunlari oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA