Pazaryeri Ve Osmaneli'nde 24 Kasim Ögretmenler Günü Kutlandi

Bilecik'in Pazaryeri ve Osmaneli ilçelerinde, 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla kutlama programlari düzenlendi.

Pazaryeri Hükümet Konagi önünde yapilan törende, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Ekinci tarafindan Atatürk Aniti'na çelenk birakildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasinin ardindan kutlamalara Belediye Kültür Merkezi'nde devam edildi.

Nabi Avci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan hazirlanan programda günün anlam ve önemini belirten konusmalar yapildi.

Meslege yeni baslayan Hilmi Duralioglu Anadolu Lisesi Felsefe Ögretmeni Tugba Oruç'un meslek yemininden sonra Nabi Avci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji ögretmeni Aysen Ates tarafindan flüt dinletisi sunuldu.

Ögrencilerin halk oyunu gösterisinin ardindan yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Törene, Pazaryeri Kaymakami Ferhat Altay, Belediye Baskani Zekiye Tekin, AK Parti Ilçe Baskani Ismail Soydan, Belediye Meclisi üyeleri, emekli ve çalisan ögretmenler ile ögrenciler katildi.

- Osmaneli

Osmaneli'nde Ilçe Milli Egitim Müdürü Erhan Dös tarafindan Hükümet Konagi önündeki Atatürk Aniti'na çelenk birakildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasinin ardindan Dös ve beraberindeki ögretmenler, Kaymakam Yüksel Ünal'i makaminda ziyaret etti.

Daha sonra ilçedeki bir dügün salonunda devam eden kutlama programinda Kaymakam Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin günün anlamina binaen konusmalar yapti.

Program, sehit ögretmenler anisina video gösteriminin yapilmasinin ardindan ödül töreni ile sona erdi.

Kaynak: AA