Otopsi Raporunu Alamayan Aileye Haciz Soku

Adiyaman’in Kahta ilçesinde 5 yil önce ölen Sinan Demirezen’in otopsi raporu çikmadigi için ailesine haciz geldi.

Otopsi Raporunu Alamayan Aileye Haciz Soku
Kahta Yenimahalle’de üç yetim çocuga bakan 36 yasindaki Fatma Demirezen, 5 yildir Malatya Inönü Üniversitesi’nden esinin otopsi raporunu alamadigini belirterek esi Sinan Demirezen’in ölmeden önce çekmis oldugu kredileri kapatamadigini bu yüzden de evine haciz geldigini söyledi.

Çocuklarindan birinin sarilik, degerinin astim ve kendisinin de hem astim, hem seker, hem de tansiyon hastasi oldugunu ifade eden Fatma Demirezen, “3 tane yetim çocuk annesiyim. 2006’da evlendim. 2016’da Sanliurfa Harran Üniversitesi’nde sezaryen ile bir bebegim dünyaya geldi. Bebegim rahatsizlandi. O süreçte maddi sikintilar yasadik. Esim de kredi çekmek zorunda kaldi. 3 ay sonra bebegimi kaybettim. Bebegimi kaybettikten sonra esim hastalandi. Esimin sadece bir bas agrisi vardi. Adiyaman Devlet Hastanesi’ne oradan da Malatya Inönü Üniversitesi’ne götürmemizi tavsiye ettiler. Hastanedeki yetkililer esimin kullandigi antibiyotikler yüzünden böbreklerinin devre disi kaldigini söyledi.

Inönü Üniversitesinde esimin yatis islemini yaptik. Esim 27 gün boyunca Inönü Üniversitesinde tedavi gördü. Esim orada vefat etti. Esimin neden vefat ettigini bilmedigim için otopsi raporunu istedik. 5 yil bitti 6. yila girdik hala otopsi raporunu alamadim. Bütün gidebilecegim kurumlara gittim. Ama bir türlü otopsi raporunu alamadim. Ben 3 yetim annesiyim. Ben ancak yetimlerime bakabiliyorum evime gelen bu banka borçlarindan, haciz memurlarindan ve telefonlari artik kaldiramiyorum. 5 yildan fazladir Malatya Inönü Üniversitesi’nden esimin otopsi raporunu alamiyorum. Alamadigim için de esimin ölmeden önce çekmis oldugu kredilerini kapatamiyorum. Evime gelen haczi kaldiramiyorum. Lütfen Allah rizasi için bana yardim edin” diye konustu.

Kaynak: İHA