Pendik'te Otomobil 50 Metreden Uçtu, Anne Ve Kizi Yaralandi

ISTANBUL – Pendik’te kontrolden çikan bir otomobil yaklasik 50 metre yükseklikten asagiya uçtu. Kazada araçtaki anne ve kizi yaralandi.

Pendik'te Otomobil 50 Metreden Uçtu, Anne Ve Kizi Yaralandi
Kaza, saat 21.30 siralarinda Pendik Sülüntepe Mahallesi Semerkant Bulvari üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Erva K. idaresindeki 34 KU 2602 plakali Renault markali araç, islak zeminden dolayi kontrolden çikarak takla atip yaklasik 50 metre yükseklikten düstü. Kazada sürücü Erva K. ile kizi Aleyna K. araç içinde sikisti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Otomobilin içinde sikisan anne kizi için gözyasi döktü

Anne ve kizin otomobilde sikistigi kazada itfaiye ve saglik ekipleri Erva K.’yi sakinlestirmeye çalisti. Saglik ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araç içinden çikan anne ilk önce kizini sordu. Kazazede anneyi saglik ve itfaiye ekipleri teselli etti. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan anne ve kizi hastaneye kaldirildi. Yarali Aleyna K.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Görgü tanigi Ugur Öztas, “Bir ses geldi ben ilk basta kamyon çöp arabasi falan sandim camdan bakinca araci bu sekilde gördüm. Yukaridan viraj var hava da biraz yagmurlu olunca uçmus buraya düsmüs” dedi

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA