Kadiköy'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 4 Yarali

D-100 kara yolu Edirne yönü Bostanci mevkiinde 5 aracin karistigi zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Kazada 4 kisi yaralandi.

Kadiköy'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, D-100 kara yolu Edirne istikameti Bostanci mevkiinde saat 04.30 siralarinda meydana geldi. Yagis nedeniyle kayganlasan yolda ilerleyen motosiklet sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarpti. Kazayi gören diger sürücülerin yavaslamasi üzerine ayni istikamette seyir eden bir otomobil duramayarak önce bir ticari taksiye ardindan bir servis minibüsüne çapti. Toplamda 4 otomobil ve bir motosiklet zincirleme kazaya neden oldu.

Yoldan geçen sürücülerin ihbari üzerine kaza yerine çok sayida saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kaza nedeniyle D100 Karayolu’nu ulasima kapatti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bariyere çarpan otomobilin içerisindeki sürücüyü, sikistigi yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Motosiklette bulunan Diger yaralilar saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kazaya karisan otomobiller çekici yardimi ile olay yerinden kaldirildi. Kazaya karisan Otomobillerin firlayan parçalari yola savruldu.

Bostanci Edirne Istikameti 1 saat trafige kapandi.

Kazazede Emin Aksu,” 80-100 kilometre hizla seyir halindeydik. Yagmur bir anda bastirdi. Motosiklet önce bariyerlere vurdu. Sonra kaydi. Motosikletin üzerine bulunan kisiler firladi. Motosiklette daha ileriye sürüklendi. Dörtlülerimi yakip kenarda durdum. Düsenleri yoldan çekelim arkadan araçlar süratli geliyor diye. Ticari taksi sahibi arkadasta durdu. O anda arkadan gelen minibüs, ticari taksiye vurdu. Oradan siyrilip benim arabaya vurdu. Olay bu sekilde gelisti. Kazaya toplam 4 araç karisti. 4 kiside yaralandi. Ambulanslar gelip yaralilari götürdü. Durumlari hakkinda bilgim yok “ dedi.

Kaynak: İHA