Ankara Büyüksehir Belediyesinden POMEM Hazirlik Kurslari

Ankara Büyüksehir Belediyesinin, Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) sinavlarina katilacak olan adaylara yönelik düzenledigi ücretsiz parkur hazirlik kurslarinin 28. dönem egitimleri için yogun talep üzerine ek kontenjan açildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesinden POMEM Hazirlik Kurslari
Ankara Büyüksehir Belediyesi, ögrenci dostu uygulamalarina ara vermeden devam ediyor.

Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) sinavlarina katilacak olan adaylara yönelik düzenledigi ücretsiz parkur hazirlik kurslarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, gelen yogun talep üzerine 28. dönem egitimler için ek kontenjan açti. Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi, polis olmak isteyen adaylarin yani sira bekçilik mülakatlarina girmek isteyen adaylar için de ilk kez bekçilik kursu açarak ücretsiz egitim verecek.

Bekçilik sinavi hazirlik egitimleri için basvurular basladi

Büyüksehir Belediyesi, 15 Ekim tarihinden itibaren bekçilik kursu kayit basvurularini almaya basladi.

Bekçilik mülakatlarina girecek adaylara da parkur hazirlik kursu imkani saglayacak olan Büyüksehir Belediyesi, 1 Kasim 2021 tarihine kadar www.ankara.bel.tr internet adresi üzerinden kayit basvurularini almaya devam edecek.

Adaylar yogun ilgi gösteriyor

Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi tarafindan verilen ücretsiz POMEM (Polis Meslek Egitim Merkezleri)-PMYO-MSÜ-BESYO fiziki yeterlilik ve spor parkuru hazirlik kurslarina polis adaylari yogun ilgi gösteriyor.

Ögrencilerden gelen talepleri önemsediklerini ve degerlendirmeye aldiklarini belirten Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskani Serkan Yorgancilar, uzman egitmenler tarafindan pandemi kosullarina uygun olarak verilen kurslar hakkinda, “Büyüksehir Belediyesi olarak ögrenci dostu uygulamalarimiza bir yenisini daha ekledik. Öncelikle sosyal yardim alan ailelerin çocuklari olmak üzere PMYO, BESYO, MSÜ sinavlarina girecek arkadaslar için spor parkuru yeterlilik kurslarini vermeye devam ediyoruz. Yeni dönemde bekçilik sinavlarina girecek olan adaylarin hazirlanmasinda da talepleri karsilamaya çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kursiyerler, alaninda uzman egitmenler ve saglik personeli esliginde Sincan Aile Yasam Merkezi Kapali Spor Salonu ile Atatürk Kapali Spor Salonu’nda sinavlara hazirlaniyor.
Kaynak: İHA