Yazdan Kalma Günler Yasayan Gölcük'e Tatilci Akini

Bolu’da, yazdan kalma günler yasayan gözde turizm merkezi Gölcük Tabiat Parki tatilci akinina ugradi. Tatil yolunda olusan kilometrelerce araç kuyrugu havadan görüntülendi.

Yazdan Kalma Günler Yasayan Gölcük'e Tatilci Akini
Bolu’nun incisi olarak tabir edilen Gölcük Tabiat Parki, yazdan kalma günleriyle yerli ve yabanci tatilcilerin akinina ugradi. Dogal güzelligi ve sonbaharin renkleriyle mest eden manzaraya sahip tabiat parki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami tatilini hafta sonu tatiliyle birlestiren vatandaslarin ilk tercihi oldu. Tabiat parkina gelen tatilciler, essiz manzara esliginde keyifli zaman geçirirken, göl çevresinde yürüyüs yaparak bol bol fotograf çekti.

Araç kuyrugu 5 kilometreyi buldu

Tatilcilerin akin ettigi Gölcük Tabiat Parki yolunda yaklasik 5 kilometrelik araç kuyrugu olustu. Zaman zaman durma noktasina gelen trafik sebebiyle bazi tatilciler araçlarini yol kenarina park ederek yürümeyi tercih etti. Tatilcilerin güçlükle ilerledigi tabiat parkinda olusan yogun trafik, havadan görüntülendi.

Tatil için Gölcük Tabiat Parki’na gelen Harun Çidem, “Hafta sonu tatili için Gölcük’e geldik. Muhtesem bir manzarasi var. Ama bir o kadar da trafik var. Yaklasik 5 kilometre kuyruk vardi. Araci 1 kilometre geride birakarak yürüyerek çiktik. Su an manzaranin tadini çikariyoruz” dedi.

Kaynak: İHA