Boduroglu'ndan 2 Bin 500 Kisilik Pilav Hayri

Milliyetçi Harekat Partisi Karesi Ilçe Baskani Burak Boduroglu,1. Sakarya mahallesinde 2 bin 500 kisilik pilav hayri düzenlendi.

Boduroglu'ndan 2 Bin 500 Kisilik Pilav Hayri
Balikesir’de Milliyetçi Harekat Partisi Karesi Ilçe Baskanligi tarafindan 1. Sakarya mahallesi Sehit Hamza Kocatas sokakta yaklasik 2 bin 500 kisilik pilav hayri düzenledi.

MHP Karesi Ilçe Baskani Burak Boduroglu, düzenledigi pilav hayrinda yaptigi açiklamalarda Millet Ittifaki yöneticilerinin PKK’nin siyasi kolu HDP’yi kürt halkinin temsilcisi olarak göstermek istediklerini belirterek MHP’nin de bu oyunlarin önünde en büyük engel oldugunu dile getirdi. Baskan Boduroglu sözlerine söyle devam etti:

“Ülkemizin ates çemberinden geçtigi bu dönemde Milliyetçi Harekat Partisi(MHP) olarak liderimiz Dr. Devlet Bahçeli önderliginde siyasi kaygilari bir kenara birakarak devletimizin ve milletimizin birligi ve bütünlügü için var gücümüzle çalismaktayiz. Bizim için partimizin oy oranindan daha önemlisi devletimizin bekasidir. Bu alanda devletimizin ve milletimizin lehinde alinan bütün kararlara ve yapilan bütün çalismalara hiçbir menfaat beklemeden destek veriyoruz. Allah’in izniyle Türk’ün son kalesi Anadolu’yu küresel güçlere yedirmeyecegiz. Biz MHP olarak bütün bu tehlikelerle mücadele ederken Millet Ittifaki yöneticileri PKK’nin siyasi kolu HDP’yi kürt halkinin temsilcisi olarak göstermeye çalismaktadirlar. Türk mahkemelerinde tutuklu olarak yargilanan Selahattin Demirtas’in tahliyesini isteyebilmektedirler. HDP de PKK gibi terör partisidir. MHP, bütün bu oyunlarin önünde en büyük engeldir. MHP bütün bu oyunlari bozacak güç ve kudrete sahiptir. Sözlerime son verirken MHP Karesi Ilçe Baskanligi’nin düzenlemis oldugu bu etkinlige katilimlarinizdan dolayi herkese tesekkür ediyorum.”

Karesi Ilçe Baskani Burak Boduroglu, yaptigi açiklamalarinin ardindan düzenlenen pilav hayrina katilan sehit annelerine Kuran’i Kerim ve Türk Bayragi hediye etti.

MHP Karesi Ilçe Baskanligi’nin düzenlemis oldugu bu etkinlige Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, MHP Il Baskani Ekrem Gökay Yüksel, Ak Parti Karesi Ilçe Baskani Yusuf Hocaoglu, Ak Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey, Küçüksan Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Sakbas, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammed Tekin ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA